BOA DUPCZYCIEL 2 Posted June 12, 2021 Nick:BOA DUPCZYCIEL Wiek:26 Doświadczenie (w byciu adminem):TAK Znajomość AMXX (W skali 1-10):8/10 Staż w CS-sie:15 LAT Steam / NonSteam: STEAM_0:0:436377238 Dlaczego Ty: Ponieważ nie lubię cheaterów, przyda się kolejna para rąk i pomoc administracji. Wiem gametracker wygląda słabo ale zaczynam grać z powrotem na waszej sieci więc nadrobię Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: od 5h w górę Kontakt: steam,forum i na pewno ts3 Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/Boa Dupczyciel/145.239.19.217:27015/ 1 Czlowiek Depresja reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Alcymon 14 Posted June 13, 2021 + wiek + steam +micro -gt Kojarzę Bociciela z serwera, kulturalny, rozmowny, nie nadużywa przekleństw. Jestem na nie, pograj z nami dłużej, (swego czasu miałeś nawet sporą aktywność) daj się lepiej poznać... Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Amb(r)ozja 156 Posted June 13, 2021 +Wiek +Steam -+ mikro (rzadko mówisz przez mikrofon) Ale Twoje Gt wymaga wiele do życzenia ! 7.5 h w przeciągu 30 dni to Admini wyrabiają to w tydzień ... W dniu 12.06.2021 o 19:22, BOA DUPCZYCIEL napisał: Wiem gametracker wygląda słabo ale zaczynam grać z powrotem na waszej sieci więc nadrobię Tak więc jak nadrobisz to złóż ponownie podanie i daj się poznać lepiej innym adminom oraz graczom . Na tą chwilkę Odrzucam podanie. Pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
Mr. Amb(r)ozja 156 Posted June 13, 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites