elo elo 350 Napisano 5 Lipca 2021 #631413 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Twoim zdaniem szczepionka pomaga, czy jest raczej na odwrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urlopowy pemeq Napisano 5 Lipca 2021 #631417 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 5 Lipca 2021 #631418 Weteran MH Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Dobre pytania tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazik Napisano 5 Lipca 2021 #631420 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALJZK Napisano 5 Lipca 2021 #631422 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 *Preparat* Em kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 5 Lipca 2021 #631423 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Moim zdaniem będzie pomagać w przyszłości, jak już dobrze na ludziach potestuja xD johnny nawalony, ALJZK i elo elo 350 dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Lipca 2021 #631424 Administrator Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Zależy czy ma dużo % Aitler i Hanybal dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 5 Lipca 2021 #631425 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Pomaga jeśli unikamy ciągłego robienia testu na covida każdy wie że jest to w chuu nieprzyjemne, a zaszczepienie zwalnia nas z robienia tego testu. Jeszcze dochodzi kwarantanna jeśli transportujemy się z jednego kraju do drugiego, Ale akurat kwarantanne da się sprytnie ominąć. Paradoks powinnam napisać coś bardziej z punktu widzenia zdrowotnego czy szczepienie pomaga. Mnie ciekawi jak to jest no bo wymyślono szczepienie na covida po 1.5roku? A na nowotwory ludzie dalej umierają. ALJZK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 5 Lipca 2021 #631428 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Powiem, że pomagają w skrócie To co każdy gada jest powodem, że łapię się za głowę. Te tematy to mój konik jak i studia, a każdy stara się być znawcą bez podstawowej wiedzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanybal Napisano 5 Lipca 2021 #631435 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2021 Szczerze mówiąc na początku nie chciałem się szczepić, ale jak myślę że mam w przyszłości robić test za testem żeby załatwić jakieś najdrobniejsze sprawy, to chyba się zdecyduję Myślę że raczej bardziej pomagają niż szkodzą, chociaż wiadomo że w 100% nie każdemu się po szczepionce polepszy zdrowie,, prosty schemat - ruletka xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi