SQNFUN Napisano 21 Listopada 2015 #355955 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Nick: SQNFUN Wiek: 23 Data rejestracji na forum: 17 wrzesień 2015 Czas spędzony na forum: 9d 2h Doświadczenie w ocenianiu: Myślę że bardzo dobre Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Jasne Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nigdy Dlaczego Ty?: Mam dużo wolnego czasu i chętnie Wam pomogę Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Różnie z tym bywa ale te 4 godzinki dziennie wpadają. Dwumiesięczny staż jako Admin: (Tak/Nie) Tak (co prawda na tej sieci chyba za 3dni pyknie mi ten staż ale mam nadzieje że to nie problem) Coś od siebie: Mam nadzieje że się "nie spalę" i dam radę EDIT: Jednak rezygnuje bez rozpisywania Trochę się pośpieszyłem z tym podaniem, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 21 Listopada 2015 #356146 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 zestaw pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silverka Napisano 21 Listopada 2015 #356239 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi