Don Mateuko Napisano 14 Lipca 2021 #631825 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Siemanko, przyszedł czas i na mnie. Czemu to piszę? Hmm.. Głównie dlatego, żeby nie znikać z forum jak duch i pozostawić informację (jakby kogoś to interesowało) co się ze mną będzie podziewać. Sami pewnie widzieliście, że ostatnimi czasy redakcja całkowicie umarła. Jest to głównie moja wina i przyznaję się bez bicia. Pomysłów miałem dużo, ale nie doszło do ich realizacji, niestety. Krótko najzwyczajniej w świecie wypaliłem się, wiecie, tak jak czasami miłość w starych małżeństwach się wypala tak ja się wypaliłem z chęcią tworzenia nowych rzeczy i trzymania systematyczności. Dużo zewnętrznych rzeczy ze świata prywatnego też na to wpłynęło, nie będę się tu rozdrabniał i żalił. Nie opuszczam raczej MH na zawsze, ale na pewno na długi okres w życiu. Czasami będę zaglądał, może coś na SB napisze, może tylko zajrzę na oględziny po kryjomu, kto wie. Półtora roku, które tutaj spędziłem będę serio miło wspominał. Wiele osobowości poznałem, nie osobiście, ale sam kontakt sieciowy mówi dużo o człowieku i cieszę, się, że są tu takie wporzo mordeczki. Fajnie mi się pracowało w redakcji jak i w późniejszym czasem w szeregach "Zielonej Policji". Myślę, że zostawiam po sobie dosyć dobre zdanie, aczkolwiek zdania i tak pewnie będą mieszane. Starałem się nie wdawać w jakieś specjalne konflikty, choć czasami miałem ochotę pojechać z grubej rury kilku osobom . Dziękuję wszystkim, którzy mnie miło przyjęli na forum i dali szanse na pokazanie się jako: Admin Serwera, Redaktor, Moderator. Dziękuję również każdemu z osobna, za fajną atmosferę na forum jak i na serwerach głosowych :D. Życzę Wam wszystkim mordeczki owocnego i wspaniałego żyćka, mało hajsu i życia w bogactwie Tak jak już wyżej wspomniałem, nie opuszczam forum na zawsze, ale i nie obiecuję pewnego powrotu. 3majcie się! Max, elo elo 350, Julshi i 6 innych dodali reakcje 3 6 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyLoser Napisano 14 Lipca 2021 #631826 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 trzymaj się cieplutko, i tak sporo zrobiłeś powinieneś pensje dostać za trzymanie tej redakcji Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniish Napisano 14 Lipca 2021 #631829 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Żegnaj Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 14 Lipca 2021 #631831 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Do zobaczenia w niedalekiej przyszłości Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Lipca 2021 #631832 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Się nie żegnamy, aczkolwiek życzę powodzenia w życiu! Tak jak już pisałem - bardzo dobrze, jebać MH, więc nie ma tego złego Mati Don Mateuko i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 14 Lipca 2021 #631836 Weteran MH Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 siema nara elo Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 14 Lipca 2021 #631837 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 1 godzinę temu, Don Mateuko napisał: Siemanko, przyszedł czas i na mnie 3maj się tam, z fartem i liczę na duoska w lolu jeszcze #FlashKai'sywściane ❤ Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 14 Lipca 2021 #631842 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Powodzenia i wracaj do nas kiedy tylko dasz radę Dzięki serdeczne jeszcze raz! Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 14 Lipca 2021 #631844 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2021 Powodzenia dalej w życiu, Trzymaj sie Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 15 Lipca 2021 #631854 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2021 Pyruś zajrzyj na dc czasem, jakiś lol coś ten Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 15 Lipca 2021 #631895 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2021 [*] dla redakcji :v oby w życiu się powodziło i może wrócisz za jakiś czas z nową energią Don Mateuko dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi