Kamil Zarzycki Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Twój nick podczas grania:Kasztan z Drzewa Godzina, data zdarzenia:17:40 03.04.16 Mapa:awp_map_pro Link do screenów: STEAM_ID / IP: to sprawa wygląda tak że gdy wchodziłem na server wyskoczyło mi takie coś Commencing connection retry to 80.72.43.106:27035 Connecting to 80.72.43.106:27035 ... Connection accepted by 80.72.43.106:27035 * Privileges set BUILD 6027 SERVER (0 CRC) Server # 35 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Camper [AMXBans] Reason: 'Prba oszustwa' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:1031639145' [AMXBans] Your IP: '' [AMXBans] =============================================== Missing RIFF/WAVE chunks Kicked : You are BANNED. Che osobiście nie znam żadnego "Campera" nawet z gry i w grze też się nie spotkałem Nigdy z kimś o takim nicku...mógłbym prosić o szybkie zdjęcie bana ze mnie bo chciałbym zobaczyć czy servery na sieci są fajne jak polecali i mówili mi koledzy Link to comment Share on other sites More sharing options...
JedziemzKoksem Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Dziwna sprawa ze akurat na forum masz nick camper tak jak jest dodany ban. Moim zdaniem dostales bana zmieniles sobie nick i chcesz UB nie nie nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
JedziemzKoksem Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "CS:GO MOD" do "Odwołanie od bana". Link to comment Share on other sites More sharing options...
JedziemzKoksem Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 48 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...