Mazur. Napisano 22 Lipca 2021 #632243 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: Mazur. Wiek: Skonczone 16 Znajomość AMXX (0/8): 7 Doświadczenie: Admin, zm,jb,dd2,cs go mod,surf,ffa, tak ogolem admina mialem bardzo duzo razy Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_0:0:568165258 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199096596244 Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Mazur./91.224.117.52:27140/ Kontakt: Forum Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ogromne doświadczenie, aktywny na serwerze, rozpoznawalny oraz dojrzały i nie jestem idealny bo czasem coś mi sie tam wymsknie ale zachowanie mysle ze mam odpowiednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 2 Sierpnia 2021 #633026 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 Jestem na NIE +/- wiek +/- nie chce mi się wierzyć w to doświadczenie i amx'a w tym wieku - GT od prawie tygodnia nie ma cię +steam Na serwerze cię widziałem może z 2, 3 razy i jakoś niczego zadowalającego nie było w tym żebyś pokazał, że zależy ci na tym żeby dostać to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Sierpnia 2021 #633152 Administrator Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Nie ma przegranej godziny przez ostatni tydzień a była taka fajna aktywność prędzej. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Sierpnia 2021 #633153 Administrator Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi