n4rMOO12 Napisano 23 Lipca 2021 #632312 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: n4rMOO [t] Wiek: 15 Znajomość AMXX (0/8): 6 Doświadczenie: byłem juz 2 razy adminem na serwerac cs Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam:nie SID:nie posiadam cs na steam Link do profilu na STEAM:nie posiadam cs na steam Link do profilu na Game Tracker:https://cache.gametracker.com/player/n4rMOO [t]/91.224.117.52:27140/ Kontakt: dc Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?:TAK Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Ponieważ lubię grać na ty serwerze to jest mój jeden z ulubionych i chciałbym zeby wrzystko było ok z serwerem zeby dzieci nie naduzywały mikrofonu itd.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nimmrod Napisano 23 Lipca 2021 #632314 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Dzieci ? sam nie masz nawet 16 lat O_o - gt leży - brak 1.6 na steam - podanie napisane na odwal Jestem na nie Witu$ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 23 Lipca 2021 #632318 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 jestem na nei nie widuje cie na servie brak steam wiek niby mozna juz przymknac oko Witu$ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur. Napisano 23 Lipca 2021 #632321 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2021 Na ta chwile głos na nie - Brak Steam - Gt - konto pod podanie - podanie pisane na kolanie - Zobaczylem cie dzis po raz pierwszy na servie xD +/- Wiek Witu$ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 2 Sierpnia 2021 #633031 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 Jestem na NIE - steam - GT +/- wiek Jak tak lubisz ten serwer to na nim graj częściej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Sierpnia 2021 #633154 Administrator Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Brak Steam + brak godzin = podanie odrzucone. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Sierpnia 2021 #633155 Administrator Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi