SQNFUN Napisano 27 Lipca 2021 #632593 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2021 Rodzaj (awatar, sygnatura itd..): tatuaż Tematyka: czaszki i róże Render/stock (link do obrazka, z którego ma być wykonana praca): liczę na pomysł grafika Kolorystyka: czarno czerwona Rozmiar: 16cm na 20cm Napis: rock n roll sqnfun multihead Inne uwagi: chcialbym zrobić sobie tatuaż z różami z czaszkami i napisami rock n roll sqnfun multihead. Ania dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 31 Lipca 2021 Autor #632866 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 14 Sierpnia 2021 Autor #633639 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 14 Sierpnia 2021 #633656 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 Zrobiłem Ci tło w kolorze skóry, żebyś widział jak prezentuje się na ciele Paulinkaa_, SQNFUN, Mefedr0n i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 14 Sierpnia 2021 Autor #633660 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2021 To jest to! Graficy powinni się od Ciebie uczyć mistrzu, takiego projektu oczekiwałem - jest niesamowity - taki jaki sobie wymarzyłem! Za taką pracę reakcja serduszka to zdecydowanie za mało, podeślij na fb numer konta to się rozliczymy. Zlecenie zrealizowano, temat można zamknąć, jeszcze raz bardzo dziękuję. p.s za małolata popełniłem błąd z tatuażem na ręku ale jak to się mówi, człowiek uczy się na błędach i to arcydzieło wytatuuje sobie od razu na czole! Max dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi