pemeq #URLOP Napisano 29 Lipca 2021 #632713 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2021 1. Usunąć napis że opiekunem serwera jest Born 2. Przywrócić małe mapy (komenda mala mapa) bariera jest niewidoczna dla botów i często wchodzą w bariere przez co ciężko je znaleść i są łatwym celem 3. Nowe RS'y rs.txt 4. Może nowe modele broni? Był poruszany ten temat już od dawna, podsyłam temacik ze skinami https://multi-head.pl/topic/119313-skiny/ 5. Może usunąć troche map które się powtarzają np westwood i westwood_big i zostawić jedną z nich, tak samo z dustem, jest ich chyba 5 nw(de_dust, de_dust2, de_dust2002 i jeszcze jakieś są) i usunąć ich trochę bo za dużo 6. Zmiany w klasach to nie ma co proponować bo to już od dawna było mówione i z tego co wiem Wolfik coś już z tym robił ale nie wiem czy prace przerwał czy co 7. Mikro dać na ogólne by tt słyszało ct a ct słyszało tt elo elo 350, Vaniish i -DeadPool- dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-DeadPool- Napisano 31 Lipca 2021 #632867 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2021 podpisuje sie pod tym pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
I3andzior Napisano 1 Sierpnia 2021 #632903 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Też jestem za pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vaniish Napisano 1 Sierpnia 2021 #632904 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 @xPamelaxx Fajne sugestie. Jestem na tak żeby wdrożyć je do życia. pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 1 Sierpnia 2021 #632905 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2021 Jestem za, wtedy może sytuacja serwera się poprawi pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Newbii Napisano 2 Sierpnia 2021 #633009 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2021 jestem za i też jestem za znerfieniem expa o 25% chociaż pamiętam jak aquax zmniejszył exp serwer był pełny cały czas a teraz powiększony exp graczy gra co najmniej 3 nie licząc botów ja grałem przez chwilę ale wszedłem po 2 tygodniach patrzę a tu już 300+ lvl SebaVHS wbił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CukierkowyMario Napisano 3 Sierpnia 2021 #633043 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2021 1. za 2. za 3. za i tak mam wyciszone dźwięki muzyki więc za 4. pół na pół 5. za 6. za wolfem 7. --/+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi