Don Mateuko Napisano 4 Sierpnia 2021 #633158 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2021 (edytowane) Siema, czasami sobie zaglądam, ale dzisiaj wyjątkowo przeglądałem sobie trochę forum i wpadłem na coś takiego: tu się chłop wypowiada w jakimś podaniu a tu sobie chłop pisze podanie jeszcze tak sobie dorzucę do kompletu Pośmiejcie się ze mną P.S. No offence, ale ziomku jak to zobaczysz zastanów się czasami co piszesz XD P.S.2. Tak, musiałem. Edytowane 4 Sierpnia 2021 przez Don Mateuko elo elo 350, kameleonn, Gazik i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aitler Napisano 5 Sierpnia 2021 #633191 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 Przecież wiemy, że na jackpocie grają niezwykle utalentowane osoby lol kameleonn i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romc1kk Napisano 5 Sierpnia 2021 #633216 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2021 Hipokryzja jest częsta w tych czasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi