Sufficient Napisano 19 Listopada 2015 #355433 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Nick: Sufficient# # Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Miałem swój serwer, adminem byłem dużo razy więc na pewno ogarnę, jeśli oczywiście dacie mi szanse Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:7 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: ktoś musi pomóc pilnować porządku na serwerze, myślę że będę odpowiednią osobą. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: ok 4 godzin Kontakt: steam Suffi# #PL;] Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/Sufficient/80.72.40.110:27026/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ern` Napisano 19 Listopada 2015 #355438 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Witam Ja jestem na nie, uważam, że mamy wystarczającą ilość adminów na dzień dzisiejszy, może za jakiś czas, jak któryś z adminów bd poświęcał mniej czasu bo zmieniłbym zdanie. Ale na razie, dla Cb niestety jestem na nie. Drugi powód, słabo cię znam, grasz na serwie, ale nigdy przez mikro nic nie mówiłeś (albo głuchy jestem, ale nie wydaje mi się) i wiem o Tobie tylko i wyłącznie, że masz nick Sufficient Dobre spostrzeżenie Panie Auguście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sufficient Napisano 19 Listopada 2015 Autor #355467 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015   Drugi powód, słabo cię znam, grasz na serwie, ale nigdy przez mikro nic nie mówiłeś (albo głuchy jestem, ale nie wydaje mi się) i wiem o Tobie tylko i wyłącznie, że masz nick Sufficient   Hmmm ja Ciebie też nigdy nie słyszałem i wiem o Tobie tyle samo co Ty o mnie Chyba że chcesz to mogę Ci podać numer buta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NcLR Napisano 19 Listopada 2015 #355544 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 A ja jestem neutralny. na +: -Widuję Cię często na serwie -Ogarnięty na -: -Uważam, że adminów jest full (najczęściej gra po 2-3) -Oraz to co pisał Ern, niby grasz a tak jak byś nie grał Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BuKa Napisano 20 Listopada 2015 #355587 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Tak jak NCLR neutral: Często przesiadujesz na serwerze i również coś gracz ,lecz mikro leży chyba ani razu cię nie słyszałem na chat też dużo się nie odzywasz. Daj się poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sufficient Napisano 20 Listopada 2015 Autor #355686 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Owszem, mało odzywam się przez mikro ponieważ uważam ze nie ma takiej konieczności gderać jak nie potrzeba ... poza tym gram ponad 2 lata na tym serwie dużej niż niektórzy z obecnych adminów. Oprócz tego przyuważyłem ze brakuje często admina i myślę ze dodatkowa pomoc z mojej strony była by przydatna na serwerze FFA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*AnGeLa* Napisano 20 Listopada 2015 #355695 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Nie zgodzę sie jesli chodzi o to ,ze nie potrzebujemy adminów. Grono sie wykrusza coraz bardziej ,niektórzy sa juz na granicy po 2 ostrzeżenia . Sa godziny kiedy jest nas 5,ale sa tez takie gdzie nie ma nikogo aczkolwiek jesli chodzi o podanie również mam neutralne odczucia. Rzeczywiście duza aktywność jest,lecz chciałabym choć troche Cie poznać i wiedzieć z kim mam do czynienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
semper fidelis Napisano 20 Listopada 2015 #355715 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Tak jak poprzednicy, neutralnie, te same argumenty. Poudzielaj sie wiecej podczas gry, wiadome nic na sile ale mikro to jednak podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafia2055 Napisano 21 Listopada 2015 #355959 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Jestem na tak +Godziny +Aktywny na serwerze +zgłasza u@ -Więcej udzielaj się przez mikroo ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 21 Listopada 2015 #356132 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Ja napisze tak: mówicie, że jest dużo adminów? hmm.... jednego czasu było ich prawie 20- obecnie jest ich 14 + 2 opiekunki. Za tydzień najprawdopodobniej za brak aktywności poleci 2 kolejnych adminów. Ten gracz jest aktywny, zgłasza cziterów, a przez mikro mówi tylko nie każdy na to zwraca uwagę bo z wami po prostu nie gada (ze mną tez nie ). Podanie przyjmuje ale na okres próbny (2miesiące) będziesz pod moją opieką więc się pilnuj, bo będzie ciężko . No i oczywiście daj się poznać reszcie ekipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyubov Napisano 21 Listopada 2015 #356133 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi