mKs. Napisano 12 Sierpnia 2021 #633552 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 (edytowane) Nick na serwerze: mKs. Wiek: No... Prawie 19 ^^ Znajomość AMXX (0/8): 7 Doświadczenie: Byłem wielokrotnie adminem w 1.6/go. Doświadczenie mam no... Ogromne? Duże? Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Oczywiście SID: STEAM_0:0:678510 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561197961622748/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/mKs./80.72.40.110:27027/ Kontakt: STEAM/FORUM Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jedynego admina, którego widze na serwerze to romcik. ( tak mi sie wydaje. ) Czasami jest tak, ze albo jestesmy razem na serwerze albo po prostu on jest a mnie nie ma lub ja jestem i jego nie ma gdy bedzie dwóch adminów, którzy często grają to serwer bedzie dobrze " chroniony " przed przesterami i cheaterami ( chociaz tych drugich jest mało, ale jednak są tacy co strasznie dziwnie grają i warto zrobić wtedy taktyczne sski ) Edit: Wiem, ze nie powinno sie edytować podań na admina ( w sensie tak bylo kiedys xD ), ale usunąłem tylko napis "" WZÓR NA ADMINA "" Edytowane 12 Sierpnia 2021 przez mKs. romc1kk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romc1kk Napisano 12 Sierpnia 2021 #633553 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2021 +wiek +amxx +doświadczenie +steam +GT Przydałby się kolejny aktywny admin na cod45k na TAK mKs. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Sierpnia 2021 #634235 Administrator Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Nie grasz na serwerze, odrzucone. mKs. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Sierpnia 2021 #634236 Administrator Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi