polaczek xd Napisano 26 Sierpnia 2021 #634266 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2021 Wzór podania: Nick: BeeRus Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): W cs nigdy Ale w csgo / garrys mod już tak Znajomość AMXX (W skali 1-10): nie będę ściemniać 5/8 coś tam podpatrzyłem lecz mam zamiar się dokształcić (Te podstawowe jak bany, ssy, mapy, kicki ogarniam) Staż w cs: 6-7 lat coś takiego Steam / NonSteam: steam Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199020978369 Dlaczego Ty: Aplikuje na admina 2 raz, moje wcześniejsze podanie zostało odrzucone z nieznanego mi powodu, pisze je też dlatego że na serwerze od kiedy znowu wróciłem do gierki jak i na ten serwer to nie widze w ogóle administracji a trolli i cheaterów pełno. Zapewniam też od siebie dla graczy pełne kontrolowanie serwera kiedy tylko mogę i kiedy jestem na serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2-3 h (Tylko na tym serwerze) Kontakt: Discord: BeeRus#3283 / forum Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/BeeRus/80.72.40.110:27027/ Killerr333 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skunksik Napisano 27 Sierpnia 2021 #634302 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2021 Kolejne podanie podajże 4 xD Gdzie staracie sie o Admina pisząc : ,, Nie ma zadnych adminów a cziterów pełno " dostajecie admina i kolejna osoba pisze to samo xD Beerus ty z tego co pamiętam miałeś odrzucone podanie za zachowanie nie potrafiłeś się opanować. Ja do Ciebie osobiście nic nie mam, lecz wcześniej sam słyszałem twoje odzywki do graczy jak Ci nie szło. Byczku Neutralnie Berrserk dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 1 Września 2021 #634638 Udostępnij Napisano 1 Września 2021 na nie trolli i cheaterow nie ma tam są tylko boty. Rzadko co widzę grazcy na tym serwerze jak są to conajmniej max 6 osób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 12 Września 2021 #635100 Administrator Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Zapraszam na rozmowę na TS3. Potem podejmę decyzje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Listopada 2021 #638686 Administrator Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi