_mg Napisano 18 Listopada 2015 #355144 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Nick: mg Wiek: 25 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na serwerze DD2+BF4 jak jeszcze istniał. Oczywiście na multi-head.pl Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: spory Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Mam spore doświadczenie w byciu adminem, mimo iż adminów na serwerze jest sporo, to często spotykałem się z sytuacją, że na serwerze pojawiał się czit, który uniemożliwiał grę innym graczom. Spędzam dużo czasu na tym serwerze. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: kilka godzin Kontakt: pm Piszę z tego konta, ponieważ zapomniałem dane do swojego starego konta. Tzn nie pamiętam jaki miałem nick i na jakim mailu ;D http://www.gametracker.com/player/mg/80.72.43.106:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fRyT3k Napisano 19 Listopada 2015 #355178 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Widziałem Cie dziś po raz pierwszy, niczym się nie wyróżniłeś. Nabij brakujące 74.5 godzin. GT które podałeś nic nie pokazuje, Amxx jak zauważył Michas nie jest przekłamany? Jestem na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mała Napisano 19 Listopada 2015 #324854 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 - anonimowym - nieznanym - niewidocznym - nieaktywnym Zdecydowanie NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Of Disaster Napisano 19 Listopada 2015 #355182 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Dokładnie wczoraj widziałem Cie pierwszy raz, pograj trochę, daj się poznać, będziemy wtedy rozmawiać... na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kain Napisano 19 Listopada 2015 #355202 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Posiadanie admina kiedyś i na innym serwerze nie obliguje do otrzymania go na innym, wymagania są jasne więc na chwilę obecną na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Listopada 2015 #355380 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Popraw aktywność, daj się lepiej poznać, dobij godzinki i wtedy złóż podanie. Odrzucam bo nie ma sensu czekać na dalsze wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 19 Listopada 2015 #355381 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi