InvectiuS Napisano 18 Listopada 2015 #355113 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Zanim zaczniesz pisać podanie o admina musisz spełniać następujące kryteria: - Wchodzenie raz dziennie na forum; - Minimum 16 lat; - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym; - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze; - Minimum 30h przegrane na serwerze; - Obowiązkowo aktywne konto steam; - Posiadanie mikrofonu; Wzór podania: Nick:InvectiuS Wiek:18 Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem już admina na wielu serwerach zazwyczaj na cod mod Znajomość AMXX (W skali 1-10):7 Staż w CS-sie:4-5lat Steam / NonSteam:Ns Dlaczego Ty:Dlaczego ja ??? Po prostu chciałbym pomóc w ogarnianiu Botów , graczy łamiących regulamin . Staram się być miły i pomocny wobec innych graczy , jestem sumienny staram się nadrobić wszystko tutaj na waszym serwerze ponieważ troszkę mnie nie było ale obiecuję że nadrobione będzie wszystko w najbliższym czasie . Obiecuję aktywność , pomoc w miarę moich możliwości i reakcje na graczy łamiących regulamin . Na pewno się na mnie nie zawiedziecie .Pozdrawiam Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-5h Kontakt: TS / Forum / GG mogę założyć również skype Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/InvectiuS/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19mati47 Napisano 18 Listopada 2015 #355119 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 jestem na Tak +wiek +amxx kolega z servera nie sprawia kłopotów jest bardzo mily i ma kulture Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cali Napisano 18 Listopada 2015 #355142 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Co do tego podania jestem zarówno za i przeciw więc pozostane neutralny.Niech reszta administracji sie wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 18 Listopada 2015 #355146 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 NIE - w tym miesiącu Twoja aktywność jest na bardzo niskim poziomie - NS + ładnie napisane uzasadnienie + wiek + godzinki są + amx Popraw swoją aktywność, a na pewno zmienię swoją opinie na pozytywną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewinek :* Napisano 19 Listopada 2015 #324853 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Na nie. Powody: -w tym miesiącu cię tylko 1 raz na serwerze widziałem -NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 19 Listopada 2015 #355188 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Niestety na nie - nie dawno wróciłeś po dłuższej przerwie, a już się pchasz na posadę admina? - Daj się poznać nowym graczom i złóż podanie za 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 19 Listopada 2015 #355207 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 jestem narazie na nie popraw aktywnosc to zmienie zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 19 Listopada 2015 #355342 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Na nie. Popraw swoja aktywnosc na serwerze.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIGANTY Napisano 19 Listopada 2015 #355388 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Na nie : -aktywność -NS Pograj jeszcze z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 19 Listopada 2015 #355393 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Na nie -tak jak reszta aktywność -steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shotrzoore Napisano 20 Listopada 2015 #355839 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Jestem na NIE: *MAŁA AKTYWNOŚĆ *wróciłeś po dłuższym czasie do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 21 Listopada 2015 #356027 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Slaba aktywnosc wiec odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 21 Listopada 2015 #356028 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi