Kewinek :* Napisano 18 Listopada 2015 #355073 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Nick: Kewinek :* Wiek:17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem już 3 razy adminem. Znajomość AMXX (W skali 1-10):6-7 Staż w CS-sie: blisko 4 lat Steam / NonSteam:NS Dlaczego Ty:Dobre pytanie .Dlatego ja ponieważ bardzo dużo osób widze które czitują na serwie.I chciałbym żeby wogóle takich osób nie było.I też chcę pomóc serwerowi. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4 też zależy od dnia Kontakt: 56540163 gg , forum Link do GameTracker'a:https://www.gametracker.com/player/Kewinek%20%3A*/80.72.40.110:27027/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaPi973 Napisano 18 Listopada 2015 #355077 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Jestem na tak powody: -wiek -doświadczony -aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dealan4 Napisano 18 Listopada 2015 #355115 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 TAK + aktywny + amx + kulturalny + pomocny + godzinki są + kontakt - NS Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19mati47 Napisano 18 Listopada 2015 #355118 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 jestem na Tak +amxx +wiek +staż nie sprawia żadnego problemu jest pomocy i oczewiscie ma kulure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krawat Napisano 18 Listopada 2015 #355128 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Na tak. Powody: -wiek -staż -kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.M.S Napisano 18 Listopada 2015 #355133 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Jestem na duże TAK. -pomocny -wiek -kultura -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
InvectiuS Napisano 18 Listopada 2015 #355152 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Na nie : -Kultura - mało cie widać na serwie + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BleK Napisano 19 Listopada 2015 #355183 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Jestem na tak. +wiek +staż +pomocny +doświadczony +kulturalny Powodzenia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 19 Listopada 2015 #355187 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Przykro mi, ale nie. - Rzadko kiedy widuję Cię na serwerze, a jeżeli już Cię tam spotkam to na krótką chwilę. - Często łamiesz regulamin o czym świadczy twoja historia banów - zbyt krótki staż u nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 19 Listopada 2015 #355209 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 jestem na nie admin ma ze tak powiem swiecic przkladem a ty napewno tego nie robisz -lamiesz regulamin http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php ja was nie rozumiem po co piszecie te podania skoro wiecie ze admin nie moze lamac regulaminu i myslicie ze nikt nie zobaczy na wasza historie banow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo ?? Napisano 19 Listopada 2015 #355216 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 invectius a co do twojego wypowiedzenia sie : nie dawno temu znowu cie zauwarzylem na serwrze bo dlugą przerwe sobie zrobiles a wtedy kewinek duzo gral na serwerze a co do podanka jestem na tak +wiek +kultura +aktywnosc +starz +znajomosc amx powodzenia kewinek to wszystko z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewinek :* Napisano 19 Listopada 2015 Autor #338129 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 invectius a co do twojego wypowiedzenia sie : nie dawno temu znowu cie zauwarzylem na serwrze bo dlugą przerwe sobie zrobiles a wtedy kewinek duzo gral na serwerze a co do podanka jestem na tak +wiek +kultura +aktywnosc +starz +znajomosc amx powodzenia kewinek to wszystko z mojej strony Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewinek :* Napisano 19 Listopada 2015 Autor #355269 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 jestem na nie admin ma ze tak powiem swiecic przkladem a ty napewno tego nie robisz -lamiesz regulamin http://aquax2.unixstorm.org/banuj/search.php ja was nie rozumiem po co piszecie te podania skoro wiecie ze admin nie moze lamac regulaminu i myslicie ze nikt nie zobaczy na wasza historie banow Napewno to poprawie i postaram się być dobrym adminem jak bym dostał go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 19 Listopada 2015 #355279 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Kewinek nie wiem czy moge 2 raz pisac pod twoim podaniem ale masz takie cos jak opcje edit nie mozna pisac posta pod postem to wiem napewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewinek Napisano 19 Listopada 2015 #355299 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Wiec witam Zdziwie was troszeczke bo na serwerze pod nickiem Kewinek ja gram :* I podania nie dawalem i nie wiem kto to taki napisal podanie owszem mam 17 lat jak mowilem na serwerze ale nie bylem adminem nigdy wiec prosze usunac te podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 19 Listopada 2015 #355336 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Mozna dac szanse chlopakowi. Na tak, katywny i zglasza u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewinek :* Napisano 19 Listopada 2015 Autor #355362 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Wiec witam Zdziwie was troszeczke bo na serwerze pod nickiem Kewinek ja gram :* I podania nie dawalem i nie wiem kto to taki napisal podanie owszem mam 17 lat jak mowilem na serwerze ale nie bylem adminem nigdy wiec prosze usunac te podanie Haha jak bym miał oszukiwać to bym nawet nie kupował premki na ten nick . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 19 Listopada 2015 #355366 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Haha jak bym miał oszukiwać to bym nawet nie kupował premki na ten nick . cos mi tu nie gra bo jak gralem z kewinkiem to on byl malo rozmowny w przeciwienstwem do ciebie moim zdaniem temat powinien isc do kosza i poczekac na glaxego az rozwiaze ta sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewinek :* Napisano 19 Listopada 2015 Autor #355367 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Zobaczył mnie w topce i co.Może chciał pograć na tym nicku i był mało rozmowny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewinek Napisano 19 Listopada 2015 #355450 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 galaxy niech zobaczy z jakiego konta z forum byly wstawiane ssy w odwolanie od bana. Do topki ja doszedlem swoja ciezka praca jak byl galaxy pytalem go czemu ma byc znow reset a on mowil ze nie dawno byl. Z cinekq nabijalem jeszcze lv mowil mi jakie naboje. Niech galaxy zobaczy jakie IP i wgl. Ja moge wejsc na tsa i udowodnic ze to ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadowshockwave Napisano 19 Listopada 2015 #355451 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Witam sry ze sie wypowiem po 3 dniach nieobecności ale sporo osób wie dlaczego mnie niema (pozdrowienia dla Jasille,BlackDeath,?? i wiele innych osób- z Paris).Ale powracając do podania to można sprawdzic przez najbliższe 2 tyg czy jest cały czas to samo ip. A tak po za tym to jestem na nie ponieważ: - Podejrzenia o podszywke (<-- Najmocniejszy argumnet) - Podanko nieco zkopiowane -Jak cie po znam to zmienie zdanie Tak dla śmiechu akcja z niedawna ;D(Lord Veider) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kewinek Napisano 19 Listopada 2015 #355452 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 cos mi tu nie gra bo jak gralem z kewinkiem to on byl malo rozmowny w przeciwienstwem do ciebie moim zdaniem temat powinien isc do kosza i poczekac na glaxego az rozwiaze ta sprawe Black ja ci zawsze pisalem na u@ ty nawet mnie upomniales ze mam pisac normalnie :3. I jak cos to ja jestem ten rozmowny ale piszacy oczywiscie <3 Udowodnie ze to ja nabilem ranking ze to moj nick a on sie podszyl i kupil premke I kazdy myslalem ze to ja pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shotrzoore Napisano 19 Listopada 2015 #355413 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Jestem na nie bo tych kewinów jest dwóch i proszę u karanie tego co złożył podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 19 Listopada 2015 #355456 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2015 Ja również jestem na Nie ponieważ nie wiadomo kto składał podanie nie widziałem cię ostatnio zbyt dużo na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackDeath97 Napisano 20 Listopada 2015 #355659 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Black ja ci zawsze pisalem na u@ ty nawet mnie upomniales ze mam pisac normalnie :3. I jak cos to ja jestem ten rozmowny ale piszacy oczywiscie <3 Udowodnie ze to ja nabilem ranking ze to moj nick a on sie podszyl i kupil premke I kazdy myslalem ze to ja pewnie to jest prawda kiknelem go lub zbanowalem za spamienie na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi