PoRuCzNiK Napisano 10 Września 2021 #635000 Udostępnij Napisano 10 Września 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: PytonTBG Wiek: 25 Znajomość AMXX (0/8): 6 Doświadczenie: Już kiedyś miałem admina tutaj, ale z powodów osobistych nie miałem czasu na grę, wiem że nie mam godzin na gt, jednak w takich akcjach jak dzisiaj przydałby się admin Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Oczywiście SID: "PytonTBG" 743 STEAM_0:0:94012234 0 00:14 56 0 Link do profilu na STEAM: Społeczność Steam :: PytonTBG (steamcommunity.com) Link do profilu na Game Tracker: GameTracker.com : Player Page for PytonTBG Kontakt: Steam, forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Wiem, że jeszcze mam mało godzinek ale jak gram już na serwie to często widzę jak ktoś skacze po txt czy lata na wh/aim, a na komendę /zglos rzadko kto reaguje, chciałbym pomóc znów w utrzymaniu porządku na serwerze polaczek xd dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 12 Września 2021 #635099 Administrator Udostępnij Napisano 12 Września 2021 Zapraszam na STEAM CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Września 2021 #635272 Administrator Udostępnij Napisano 16 Września 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl PoRuCzNiK dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi