2tap's Napisano 24 Września 2021 #635666 Udostępnij Napisano 24 Września 2021 Nick: mamihuana (Keep Faith na cs 1.6) Wiek: 22 Link do BanID: https://banid.pl/sprawdz?sid=0:0:443023396 CS 1.6/CS:GO: cs 1.6 Ile czasu dziennie spędzasz na forum: Zależy od dnia i obowiązków w danym dniu. Przeważnie odpalam forum o 16/17 i siedzę do 22. Dwumiesięczny staż na forum (Tak/Nie): Nie. Jestem tu napewno krócej choć posty na koncie są nawet z kwietnia zeszłego roku Coś o sobie: Siemka, jestem Krzysiek. Uwielbiam książki fantasy dużo serii już mam przeczytanych (najlepsze co mogę polecić to Władca Pierścieni i Hobbit, Malowany Człowiek). Jestem studentem leśnictwa. Muzyki słucham takiej, która wpada w ucho, czyli różne rodzaje byle miało ten bit . Kierowca bombowca. Potrzebujesz podwózki? Spoko dzwoń tylko nie wsiadaj na trzeźwo Doświadczenie: ubt na innej serwerowni ponad 4msc czasu. Trzeba odświeżyć ale mam nadzieję, że sprawnie pójdzie Dlaczego Ty: Chciałbym polepszyć i usprawnić banowanie cheaterów jak i ułatwić sobie życie nie robiąc milion postów " Zgłoś cheatera" tylko odrazu po zebraniu dowodów ukarać delikwenta. Dlaczego ja? A chce się przysłużyć też pemeq #URLOP dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 28 Września 2021 #635864 Udostępnij Napisano 28 Września 2021 Zestaw podeśle maksymalnie do piątku, aktualnie brakuje mi czasu. Edit: Zestaw wysłany. 2tap's dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 3 Października 2021 #636145 Udostępnij Napisano 3 Października 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi