Gazownik Napisano 27 Września 2021 #635760 Napisano 27 Września 2021 (edytowane) Od kilku lat amatorsko tworzę sobie muzykę w FL Studio, zainwestowałem się tym tematem przez mojego starszego brata, który sam tworzy (kto by pomyślał) muzykę. Na razie z weną kiepsko ale jak coś wpadnie do głowy oraz złapie chcęć to przysiadam i robię Jeżeli ktoś jest zainteresowany zostawiam link do mojego kanału na YouTube: https://m.youtube.com/channel/UCDb2ksb8rQP-Opuw9kx5eXw P.S.: Kiedyś było tam więcej filmów, ale reszta wrzucona na prywatne ze względu że brzmiało to jakościowo tragicznie (porównywalnie do trzeszczenia starego telewizora kineskopowego czy coś XD) Pozdrawiam, Gazownik/JayJee Edytowane 27 Września 2021 przez Gazownik Gazik i ByNiu dodali reakcje 2
GreenLife Napisano 27 Września 2021 #635779 Napisano 27 Września 2021 pomysły nawet ciekawe ale musisz zdecydowanie popracować nad miksem i masteringiem. Większość sampli jest suchych. Najnowszy remix Nelly zmniejszyłbym trochę tempo i bardziej byś trafił w klimaty innych bo slap house teraz jest ciągle hypowany. Powodzenia w dalszej produkcji. Korzystasz z jakichś vts?
Gazownik Napisano 27 Września 2021 Autor #635786 Napisano 27 Września 2021 31 minut temu, GreenLife napisał: Korzystasz z jakichś vts? Głównie to Serum plus dodatkowe presety do niego
GreenLife Napisano 27 Września 2021 #635790 Napisano 27 Września 2021 Polecam obczaić sobie takie vtsy jak V-station, Sylenth czy Nexus 2 (wielkolud ale jak chcesz to mam na dysku mogę gdzieś Ci upnąć). Gazownik dodał reakcję 1
Gazownik Napisano 27 Września 2021 Autor #635801 Napisano 27 Września 2021 2 godziny temu, GreenLife napisał: Polecam obczaić sobie takie vtsy jak V-station, Sylenth czy Nexus 2 (wielkolud ale jak chcesz to mam na dysku mogę gdzieś Ci upnąć). Jak to nie problem możesz na chatboxie wysłać albo po prostu pv
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
3
2
1
Popularne Dni
27 Wrz
5
9 Lis
1
Najaktywniejsi w tym temacie
Gazownik 3 posts
GreenLife 2 posts
Gazik 1 post
Popularne Dni
27 Wrz 2021
5 posts
9 Lis 2021
1 post
Popular Posts
Gazownik
Od kilku lat amatorsko tworzę sobie muzykę w FL Studio, zainwestowałem się tym tematem przez mojego starszego brata, który sam tworzy (kto by pomyślał) muzykę. Na razie z weną kiepsko ale
GreenLife
Polecam obczaić sobie takie vtsy jak V-station, Sylenth czy Nexus 2 (wielkolud ale jak chcesz to mam na dysku mogę gdzieś Ci upnąć).