Gazownik Napisano 27 Września 2021 #635760 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 (edytowane) Od kilku lat amatorsko tworzę sobie muzykę w FL Studio, zainwestowałem się tym tematem przez mojego starszego brata, który sam tworzy (kto by pomyślał) muzykę. Na razie z weną kiepsko ale jak coś wpadnie do głowy oraz złapie chcęć to przysiadam i robię Jeżeli ktoś jest zainteresowany zostawiam link do mojego kanału na YouTube: https://m.youtube.com/channel/UCDb2ksb8rQP-Opuw9kx5eXw P.S.: Kiedyś było tam więcej filmów, ale reszta wrzucona na prywatne ze względu że brzmiało to jakościowo tragicznie (porównywalnie do trzeszczenia starego telewizora kineskopowego czy coś XD) Pozdrawiam, Gazownik/JayJee Edytowane 27 Września 2021 przez Gazownik ByNiu i Gazik dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreenLife Napisano 27 Września 2021 #635779 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 pomysły nawet ciekawe ale musisz zdecydowanie popracować nad miksem i masteringiem. Większość sampli jest suchych. Najnowszy remix Nelly zmniejszyłbym trochę tempo i bardziej byś trafił w klimaty innych bo slap house teraz jest ciągle hypowany. Powodzenia w dalszej produkcji. Korzystasz z jakichś vts? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazownik Napisano 27 Września 2021 Autor #635786 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 31 minut temu, GreenLife napisał: Korzystasz z jakichś vts? Głównie to Serum plus dodatkowe presety do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreenLife Napisano 27 Września 2021 #635790 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 Polecam obczaić sobie takie vtsy jak V-station, Sylenth czy Nexus 2 (wielkolud ale jak chcesz to mam na dysku mogę gdzieś Ci upnąć). Gazownik dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazownik Napisano 27 Września 2021 Autor #635801 Udostępnij Napisano 27 Września 2021 2 godziny temu, GreenLife napisał: Polecam obczaić sobie takie vtsy jak V-station, Sylenth czy Nexus 2 (wielkolud ale jak chcesz to mam na dysku mogę gdzieś Ci upnąć). Jak to nie problem możesz na chatboxie wysłać albo po prostu pv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gazik Napisano 9 Listopada 2021 #638486 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Fajnie brzmi kiedy nowe nutki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi