Bartolinciu Napisano 18 Listopada 2015 #354683 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Nick:Bartolinciu Wiek:14 Doświadczenie (w byciu adminem):niestety żadne Znajomość AMXX (W skali 1-10):0 Staż w CS-sie:zerowe Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: bo przyda się pomocna dłoń Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:7 Kontakt:skype , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 18 Listopada 2015 #354687 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Nigdy nie widziałem abyś miał steama, brak linku do GT, staż w cs'ie - tutaj chyba nie zrozumiałeś o co chodzi, brak doświadczenia w byciu adminem no i ten wiek.. Ja jestem na NIE ale moje zdanie się nie liczy EDIT DOWN @Mentos: Dlaczego stwierdzasz że nie ogarnie? Sam nie ogarniasz, a ciśniesz koleżkę od samego startu podania... Może i by ogarnął ale jeżeli chodzi o mnie to za dużo rzeczy na NIE, które wymieniłem powyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 18 Listopada 2015 #354913 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Proste Na NIE kolego pomyśl tysiąc razy co robisz i gdzie. A nie robisz sobie jakieś jaja. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DcM Napisano 18 Listopada 2015 #354959 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Co to za Koleś na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 18 Listopada 2015 #354962 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Nie piszcie, że nie ogarnie, ponieważ amx nie jest aż taki trudny i da się go nauczyć, ale.. - nie widzę Cię na serwerze - grasz na steamie? Masz w ogóle cs'a na steamie? - do podania się nie przyłożyłeś - kim ty jesteś XDDD Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virtus.pro ToudixXx Napisano 18 Listopada 2015 #354963 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Nie -znajomość ammx -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 18 Listopada 2015 #354965 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi