Infiniti55 Napisano 1 Października 2021 #636033 Udostępnij Napisano 1 Października 2021 REGULAMIN 1.16 mówi jasno zakazuje się pomagania humanom jak i zombie a widać że Grzegorz podrzuca broń ppv i tak jest co rundę co jest bardzo niesprawiedliwe wobec mnie bardzo jak i graczy proszę zrobić z tym porzadek! @man1ek VID_20211001_134924.mp4 Dej man, PPV i Chicken123 dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPV Napisano 1 Października 2021 #636036 Udostępnij Napisano 1 Października 2021 1.16 Zakaz pomagania zombie będąc człowiekiem jak i odwrotnie. Dla twojej wiedzy to oznacza to będąc humanem(człowiekiem) nie możesz wtedy pomagać zombie i jak jesteś zombie to nie możesz pomagać humanom. I nigdzie w regulaminie nie ma ze zakuje się dawania broni innej osobie. Jak się mylę to proszę mnie poprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 1 Października 2021 #636039 Udostępnij Napisano 1 Października 2021 (edytowane) @Infiniti55 gdzie w regulaminie widzisz zakaz wymiany broni między ludźmi? Ten pkt. regulaminu, który przytoczyłeś oznacza, że ludzie nie mogą pomagać zombie i odwrotnie, czyli jeżeli human niszczy przeszkody (np. brame albo kraty), które są przeznaczone do niszczenia dla zombie to wtedy jest to współpraca. Tak więc jak najbardziej można sobie rzucać broń (jest to pooc human-human), każdy to robi i nikt za to bana nie dostaje. Myślę że wyjaśniłem wszystko. Wiem że za sobą nie przepadacie ale lepiej będzie dla was jak skończycie tę wojenkę. Swoją drogą, włącz oryginalne modele na serwerze to będziesz widział lepiej kto jest zombie a kto nie. I nie ma konieczności nagrywania demek (tym bardziej telefonem) bo jest na serwerze hltv. Skarga odrzucona Edytowane 1 Października 2021 przez man1ek Infiniti55 i GrzegorzxD9 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
man1ek Napisano 1 Października 2021 #636042 Udostępnij Napisano 1 Października 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi