wojtalq Napisano 18 Października 2021 #637021 Udostępnij Napisano 18 Października 2021 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: WojtalQ Wiek: 19 Znajomość AMXX (0/8): 5/6 na 8 Doświadczenie: W cs 1.6 gram od 6 roku zycia w tym czasie byłem adminem na ~5 serwerach (kilku mniejszych) oraz na multi-head 500k gdy jeszcze istniał PODANIE 500K Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_0:1:177413902 Link do profilu na STEAM: STEAM Link do profilu na Game Tracker: GameTracker Kontakt: Steam / Forum / GG: 52817256 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Patrząc na serwer jest on dobrze rozwinięty (patrząc na samego cs 1.6 który już raczej nie jest często grywalny) lecz w pewnych momentach brakuje jakiegokolwiek administratora w czasie gdy jest on potrzeby jeśli dostałbym się w szeregi administracji skupił bym się na tym by serwer dążył do jak najlepszej aktywności oraz komfortu gry. Jak wspominałem wyżej byłem już administratorem na serwerze cod mod (multi-head) więc wiem jakie zasady na nim panują, dodatkowo mogę dodać że w czasach mojej aktywności byłem jak i jestem kulturalny oraz staram się pomagać graczom. W skrócie: Serwer bardzo mi się podoba i chciałbym dla niego jak najlepiej wiem że forum istnieje już bardzo długo więc na pewno nie wybierzecie byle kogo ale w razie jakiś moich braków na pewno wszystko szybko nadrobię Edytowane 18 Października 2021 przez wojtalq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 19 Października 2021 #637110 Udostępnij Napisano 19 Października 2021 godziny na - reszta na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoRuCzNiK Napisano 19 Października 2021 #637111 Udostępnij Napisano 19 Października 2021 (edytowane) -konto pod podanko +- gt niby widziany ale nie za wiele +doświadczenie +zgłasza na U@ +steam +wiek +kulturka Jestem za okresem próbnym, chociaż dałbym jeszcze bardziej na nie, ze względu na gt. Edytowane 19 Października 2021 przez PoRuCzNiK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Października 2021 #637607 Administrator Udostępnij Napisano 27 Października 2021 Z takim słabym GT nie jestem w stanie zaoferować Ci funkcji admina. Odrzucone. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 27 Października 2021 #637608 Administrator Udostępnij Napisano 27 Października 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi