XMaroKillerX Napisano 24 Października 2021 #637435 Udostępnij Napisano 24 Października 2021 Witam, Grałem tutaj kiedyś bardzo sporo i dobrze wspominam te czasy, ale po powrocie odnoszę wrażenie, że ten server zrobił się zbyt nowoczesny i zarazem przez to nudny (takich serverów jest od ch*ja ) Chodzi mi o to że nie ma już tak prostych rzeczy jak: Skrzynki po mapie, Klucze za zabójstwa , stare i grywalne mapy, wymienianie sie przedmiotami i skrzynkami . Niby jest bardziej rozwinięty i ma tam jakieś dolary, ale nie oszukujmy się... Młodzi gracze już nie grają w takie gry jak cs 1.6 i chodzi tu bardziej o przyciąganie starszych graczy, którzy kiedyś pykali na go modach i chcieli by wrócić do tych czasów. Więc proponuje przywrócenie na server: -skrzynek -kluczy -Starszych map typu de dust -Wymiany przedmiotami Chętnie bym pograł na serverze który przypominał by mi dawne czasy i pewnie nie tylko ja. Więc przemyślcie to bo nie zawsze stare = przereklamowane. Myślę, że dzięki temu wielu graczy którzy wbili by na server , tak szybko by go nie opuszczali. Dzięki czemu był by bardziej aktywny i lepiej by się grało. Pozdrawiam i do zobaczenia MilyPan, johnny nawalony i LuckyLoser dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Listopada 2021 #638565 Administrator Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 Mam zakaz zmiany silnika. Na ten moment nic nie mogę z tym zrobić więc zostajemy przy aktualnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 10 Listopada 2021 #638566 Administrator Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi