Skocz do zawartości

podanie na admina

syfon

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór podania:

Nick na serwerze: syfon
Znajomość AMXX (0/8): 6-7
Doświadczenie:Była taka sytuacja, że byłem administratorem jednym z serwerów ale szybko ją zamknęli, więc przychodzę po więcej zabawy w roli admina. Już miałem styczność grać jako admin. Dlatego gdy zostanę przyjęty jako administrator DD2 to będę służył i tempił cziterów  po drodze, sprawdzał graczy czy nic nie mają , robić ss dla podejrzanych itd.
Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: niestety nie
SID:
Link do profilu na STEAM:
Link do profilu na Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/syfon/80.72.40.110:27027/
Kontakt: gg 50854643
Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?:Uważam, że będąc adminem mógłbym pomóc utrzymać ład i porządek na serwerze. Stanowiłbym wsparcie dla dotychczasowej administracji. Starałbym się rozwiązywać spory między innymi graczami. Ważnym elementem dla mnie jest uczciwość w grze i do tego właśnie bym dążył.

- steam 

- gt (grasz w kratkę) 

-mało widziany na serwie 

+ jedynie za wiek 

- AMXX ( wątpliwa sprawa, ale nie mnie to oceniać) 

+- doświadczenie, gdzieś coś tam może liznąłeś admina, ale to nie znaczy, że wszędzie się nadasz 

- za podanie (kopiuj wklej z edycją, Dlatego jak zostaniesz adminem DD2, chociaż wątpię :P 

Stanowcze nie, zakup grę na steam, kosztuje grosze to po pierwsze, po drugie graj więcej i regularnie, po trzecie nie kopiuj podań albo jak już kopiujesz to chociaż czytaj... po czwarte w kwestii doświadczenia, wpisujesz jakie masz doświadczenie, a nie jaka była sytuacja... 

Edytowane przez PoRuCzNiK

• Administrator

watekzamkniety.png

Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...