hancik Napisano 5 Listopada 2021 #638212 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 (edytowane) Nick na serwerze: hant Wiek: 15 ( za 2 tygodnie 16) Znajomość AMXX (0/8): (5) Doświadczenie: Raz byłem adminem na serwerze typu Go:mod. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: NonSteam SID: STEAM_1:0:667798455 Link do profilu na STEAM: --- Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/hant/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Forum/Discord Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak potrafię. Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem aktywną osobą gram na serwerze głównie wieczorami bo wtedy mam czas .Moje GT nie jest zadowalające ale oczywiście postaram się nadrobić :). Czasami zdażają mi się przerwy często 2 dniowe głównie przez nauke. Jestem lubianą na serwerze oraz pomocną . Zdarzają mi się problemy z kulturą ale próbuje z nią walczyć :). Liczę na pozytywny odbiór. Pozdrawiam Edytowane 5 Listopada 2021 przez hancik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 5 Listopada 2021 #638214 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 no niewiem brak steam co cie skresla na starcie na serverze cie nie wiuje czesto nawet jak jestes to nic soba nie reprezentujesz nie pokazujesz ze ci zalezy slabe to gt ale jestem na nie pemeq #URLOP, 2tap's i GAZDI dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hancik Napisano 5 Listopada 2021 Autor #638215 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2021 A w jakich porach grasz przyjacielu? Bo jak mam w podaniu gram najczęściej wieczorami więc możliwe że dlatego mnie nie spotykasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 6 Listopada 2021 #638286 Udostępnij Napisano 6 Listopada 2021 (edytowane) Na Nie +GT -NS -Nie widuje cię na serwerze -Kultura -Wiek -Wypowiadasz sie pod swoim podaniem -Wątpliwe doświadczenie Mimo to życzę powodzenia Edytowane 7 Listopada 2021 przez Paulinkaa_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 11 Listopada 2021 #638641 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 - AMX -steam -wiek -GT grałeś ledwie ponad tydzień i już przestałeś Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Listopada 2021 #638688 Administrator Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 W celu bycia adminem bez STEAM jest dobre GT tutaj go nie ma więc odrzucam. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Listopada 2021 #638689 Administrator Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi