HAIT Napisano 16 Listopada 2015 #354270 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Witam. Pisałem do aquax na gg, od 2 dni bez odzewu, więc piszę tutaj. Kupiłem vipa przelewem miesiąc temu na 90 dni i wychodzi na to, że omyłkowo został dodany na 30 dni. Skrina przelewu czy tam co chcecie mam, tylko kto się tym zajmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 16 Listopada 2015 #354293 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Zgłoś się do mnie na pw, a rozwiążemy problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 16 Listopada 2015 #354294 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi