ava rose Napisano 7 Listopada 2021 #638365 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: ava rose Wiek: 19 Znajomość AMXX (0/8): 5/8 Doświadczenie: "X" lat temu było się adminem na całkiem innej sieci, i jako tako problemów nikt nigdy nie zgłaszał pod moją osobą. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Niestety nie posiadam. SID: Link do profilu na STEAM: Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/ava rose :D/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Forum Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem miłą i rzetelną osobą, na serwerze gram fair, z nikim nie mam konfliktu, odzywam się kulturalnie do każdego. Z kolei zależy mi na stanowisku Admina, codziennie wchodzę na serwer i przeważnie witam się z graczami. Doszły mnie słuchy, iż parę adminów odeszło z "kariery" , a na serwerze w ostatnim czasie grają cheaterzy, (szczerze odechciewa się takiego grania,) , więc zawsze jakieś ręce do pomocy. Oprócz tego ze niestety nie posiadam owego konta steam, to jedynie mogę powiedzieć , że jeśli podanie będzie zaakceptowane , to dam z siebie wszystko :)) Pozdrawiam ava rose johnny nawalony, Paulinkaa_ i pemeq #URLOP dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 7 Listopada 2021 #638376 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2021 wiek, amx, doświadczenie, kultura na + ale no steama nie ma byłbym na tak ale no jednak konto na steam jest wymaganiem kluczowym raczej ale jak ogarnąłbyś sobie cs ze steama to będę na tak ale narazie jednak na nie :// ale to już zadecyduje wyższa ale i tak powodzenia mordko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 8 Listopada 2021 #638390 Udostępnij Napisano 8 Listopada 2021 tak jak napisal pemeq bedzie steam bede na tak wszystko inne pasuje narazie jestem na nie pemeq #URLOP i GAZDI dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 9 Listopada 2021 #638477 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 W ostatnim czasie jedyne godne i NIE napisane na kolanie podanie Zacznę od tego, że koleżanke sama nakłaniałam do złożenia podania +AMX +Wiek +Doświadczenie +Zgłasza cheaterów +Kulturalna +Pomaga graczom w miarę swoich możliwości -Ogromnym minusem jest brak steama ale uważam że można przymrużyć na to oko i po prostu z czasem nabędziesz steama. Nie oszukujmy się ale nie każdy admin ma u nas steama. Oczywiście posiadanie steama oznacza większy wachlarz możliwości ale steam można dokupić tak jak wyżej napisałam np po okresie próbnym -Konto na forum +Dodatkowa para rąk sie przyda +Grono adminów stało się wąskie ostatnio Zyczę powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAZDI Napisano 11 Listopada 2021 #638642 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 +wiek +GT +doświadczenie -Steam bedzie steam bede na TAK narazie jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Listopada 2021 #638691 Administrator Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Zobaczymy co z tego będzie. Napisz do mnie w sobotę na PW. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 14 Listopada 2021 #638870 Administrator Udostępnij Napisano 14 Listopada 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi