- TRZECIA PIXA - Napisano 9 Listopada 2021 #638491 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Nick: - TRZECIA PIXA - Wiek: 28 Doświadczenie (w byciu adminem): 6lat Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 13 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: stały bywalec serwera, jestem w top10, zawsze trafiam na nieuczciwych graczy gdy brakuje admina. Trzeba tępic takie zachowanie, aby serwer zachował reputację Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 - 4h Kontakt: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 9 Listopada 2021 Premium #638492 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 (edytowane) Oj chyba odda kolejny admin, na tak aktywność git, wiek to 3bac non steama też. Lecz adminów dalej brak eloelo pozdro //gt: https://cache.gametracker.com/player/- TRZECIA PIXA -/91.224.117.58:27060/ @vixa95 co to za trud wejść na gt serwer'a i znaleźć po nicku. Już po samym GT można wywnioskować, że taka osoba by się przydała na serwerze. Przede wszystkim na samym serwerze na chacie pisze, żeby założyć konto i złożyć podanie o Admina. Na steama nie ma potrzeb, żeby zwracać uwage, iż to nic nie zmienia. Steam-NonSteam nie ma różnicy jak dla mnie. Edytowane 9 Listopada 2021 przez Kolqu vixa95 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vixa95 Napisano 9 Listopada 2021 #638502 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Moim zdaniem jak na razie na NIE Po 1 NonSteam Po 2 konto na forum utworzone na poczet admina, brak postów aktywności Po 3 brak w podaniu Linka do GameTracker'a: Popraw te 3 rzeczy, a będę może na tak @Kolqu jakbyś był chociaż trochę bardziej spostrzegawczy to zauważyłbyś, że w podaniu obowiązkiem jest posiadanie konta Steam oraz podanie linku do GameTracker'a. Proszę nie podważać mojego zdania, wyraziłem się jasno i zrozumiałe. Każdy ma prawo oddać głos swój, więc proszę o opanowanie. Mefedr0n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
- TRZECIA PIXA - Napisano 10 Listopada 2021 Autor #638580 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 (edytowane) Temat zamknięty Edytowane 10 Listopada 2021 przez - TRZECIA PIXA - zamkniete tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 10 Listopada 2021 Sponsor Premium #638583 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 @- TRZECIA PIXA - niestety bez 1.6 na steam nie mogę przyjąć Twojego podania. Zapraszam ponownie gdy będziesz posiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 10 Listopada 2021 Sponsor Premium #638584 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi