- TRZECIA PIXA - Napisano 9 Listopada 2021 #638491 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Nick: - TRZECIA PIXA - Wiek: 28 Doświadczenie (w byciu adminem): 6lat Znajomość AMXX (W skali 1-10): 10 Staż w CS-sie: 13 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego Ty: stały bywalec serwera, jestem w top10, zawsze trafiam na nieuczciwych graczy gdy brakuje admina. Trzeba tępic takie zachowanie, aby serwer zachował reputację Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2 - 4h Kontakt: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 9 Listopada 2021 #638492 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 (edytowane) Oj chyba odda kolejny admin, na tak aktywność git, wiek to 3bac non steama też. Lecz adminów dalej brak eloelo pozdro //gt: https://cache.gametracker.com/player/- TRZECIA PIXA -/91.224.117.58:27060/ @vixa95 co to za trud wejść na gt serwer'a i znaleźć po nicku. Już po samym GT można wywnioskować, że taka osoba by się przydała na serwerze. Przede wszystkim na samym serwerze na chacie pisze, żeby założyć konto i złożyć podanie o Admina. Na steama nie ma potrzeb, żeby zwracać uwage, iż to nic nie zmienia. Steam-NonSteam nie ma różnicy jak dla mnie. Edytowane 9 Listopada 2021 przez Kolqu vixa95 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vixa95 Napisano 9 Listopada 2021 #638502 Udostępnij Napisano 9 Listopada 2021 Moim zdaniem jak na razie na NIE Po 1 NonSteam Po 2 konto na forum utworzone na poczet admina, brak postów aktywności Po 3 brak w podaniu Linka do GameTracker'a: Popraw te 3 rzeczy, a będę może na tak @Kolqu jakbyś był chociaż trochę bardziej spostrzegawczy to zauważyłbyś, że w podaniu obowiązkiem jest posiadanie konta Steam oraz podanie linku do GameTracker'a. Proszę nie podważać mojego zdania, wyraziłem się jasno i zrozumiałe. Każdy ma prawo oddać głos swój, więc proszę o opanowanie. Mefedr0n dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
- TRZECIA PIXA - Napisano 10 Listopada 2021 Autor #638580 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 (edytowane) Temat zamknięty Edytowane 10 Listopada 2021 przez - TRZECIA PIXA - zamkniete tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 10 Listopada 2021 #638583 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 @- TRZECIA PIXA - niestety bez 1.6 na steam nie mogę przyjąć Twojego podania. Zapraszam ponownie gdy będziesz posiadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 10 Listopada 2021 #638584 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi