Estarossa Napisano 10 Listopada 2021 #638585 Udostępnij Napisano 10 Listopada 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: Estarossa Wiek: 17 Znajomość AMXX (0/8): 6.5 Doświadczenie: Byłem adminem przez 3 lata na serwerze cod mod 4k, oraz pół roku opiekunem na serwerze zombie Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: SID: nie posiadam Link do profilu na STEAM: - Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/Estarossa/80.72.40.110:27027/ Kontakt: Preferuje kontakt Forum/ GG 59754221 Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Chwilę tu gram i zauważyłem że serwer potrzebuję większej ilości administracji, dość często są problemy z odpalami dlatego z miłą chęcią pomogę w pilnowaniu porządku na serwerze, polubiłem ten serwer dlatego chciałbym się przysłużyć temu serwerowi a i sam może czegoś nowego się nauczę 2tap's dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 11 Listopada 2021 #638617 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Ja jestem na tak: + Często aktywny + Zgłasza na u@ i na priv na forum. + Znajomość amx + Ogarnięty - brak steam - czasami porywczy , nerwowy - popracować nad kulturą troszkę i będzie okey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoRuCzNiK Napisano 11 Listopada 2021 #638665 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Niestety jestem na nie, główny powód to brak steam, gt w miarę git, wiek też spoko, ale steam niestety na duży - . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 11 Listopada 2021 #638687 Administrator Udostępnij Napisano 11 Listopada 2021 Zapraszam na PW. Potem dogada się resztę. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Listopada 2021 #638818 Administrator Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi