Shao.. Napisano 13 Listopada 2021 #638770 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Witam dziś zakupilem vipa na serwerze po czym probowalem sie zalogować przez konsole komendą setinfo _pw "hasło " po czym przy próbie wejścia na serwer wyrzuciło mnie i wyskoczylo " Kick : Nieprawidłowe hasło " jestem przekonany ze wpisywane hasło było dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Listopada 2021 #638788 Administrator Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Napisałem na PW. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 13 Listopada 2021 #638789 Administrator Udostępnij Napisano 13 Listopada 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi