Skocz do zawartości

Podanie Ne3r0 <3

Medusa

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Ne3r0[t]

Doświadczenie (w byciu adminem): Doświadczenie jakieś mam z własnej serwerowni oraz z innych cod-modów ;)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10.

Staż w CS-sie: Jakieś 6 Lat już pójdzie :3

Steam / NonSteam: Platforma oczywiście Steam 

Dlaczego Ty: Ponieważ jestem rakietnikiem i grają tu wspaniali ludzi których bardzo polubiłem następnie jak dla mnie to najlepsza serwerownia warta zainteresowania oraz chciałbym zająć się już czymś konkretnym . :)

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Staram się grać codziennie oraz jestem dziennie dostępny na Steam także nie ma z tym problemu.

Kontakt: Steam

Link do GameTracker'a: 
www.gametracker.com/player/Ne3r0%5Bt%5D/80.72.43.106:27022/

Podanie mozesz ponownie zlozyc po 14 dniach od poprzedniego, nie po 10 ;)

Nie znasz się... 10 dni temu złożył podanie oraz kupił premium na forum co pozwala mu złożyć kolejne..

Łooooooo stary... Jak zobaczyłem Twój gametracker to mnie zagiąłeś :D bałem się że to ja najwięcej czasu spędzam na serwerze :D - przekonałeś mnie, za okresem próbnym :)

Jestem na TAK.

+wiek

+widać, że chcę pomóc, aż momentami za bardzo xD

+steam

+często bywa na serwie

+kulturalny

+amx

+da radę

+według mnie w okresie świąt czym więcej adminów, tym lepiej serwer będzie pilnowany ;)

Pozdrawiam :D

-10 godzin przy składaniu podania oznacza, że gdy wymagane jest 30h przegrane na serwerze to gracz ,który ma 20h (z premium na forum) może już składać podanie.Poprawcie mnie jak sie mylę. Niestety muszę odrzucić podanie, nie minęło 14 dni od odrzucenia poprzedniego.

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

podanieodrzucone.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie:

Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,

Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...