kuba-robocik Napisano 28 Listopada 2021 #639703 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2021 (edytowane) Nick: kuba-robot-guzik=lwg<3 Wiek:20 Doświadczenie (w byciu adminem):Nie posiadam doświadczenia, każdy musi się gdzieś zacząć i się nauczyć Znajomość AMXX (W skali 1-10):Nie posiadam tej wiedzy aczkolwiek wszystkiego jestem w stanie się nauczyć jak każdy popełniam błędy... Staż w CS-sie: około 6 lat Steam / NonSteam: Steam Dlaczego Ty: Gram często myślę że mogę pomóc gram dość często rano i najczęściej grają odpały i nie da się grać a pomoc się przyda Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w zależności od dnia około 2-3h. Kontakt: PW/ https://www.facebook.com/profile.php?id=100011689561231 Link do GameTracker'a:https://cache.gametracker.com/player/kuba-robot-guzik%3Dlwg<3/145.239.19.217:27015/ Edytowane 28 Listopada 2021 przez kuba-robocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hastu Napisano 29 Listopada 2021 #639779 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 Jestem na Tak. + bardzo dobre GT, widać, że często jesteś na serwerze. +Wiek +Steam -Doświadczenie , tutaj na pewno Czarna pomoże Ciw podejmowaniu dobrych decyzji odnośnie banów itd. , a jak będziesz podejmował złe, to po prostu często będziesz odpisywał na forum w odwołaniach -Znajomość AMX , w zasadzie wystarczy Ci jedna komenda. Paulinkaa_ dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cholo1957 Napisano 29 Listopada 2021 #639782 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2021 (edytowane) masz moją zgodę tylko jak będę cię bić to mnie nie banuj :p - bywasz często - kultura - sprawdzisz się Edytowane 29 Listopada 2021 przez Cholo1957 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SqniK Napisano 30 Listopada 2021 #639849 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 - kultura - wiek - częsty bywalec serwera jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyga16 Napisano 30 Listopada 2021 #639867 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 Range zawsze można zdjąć. Jedna ważna kwestia adminów na serwerze w dzień jak na lekarstwo więc myślę ,że w miarę każdy się przyda kto jest stałym bywalcem. Pozastałe kwestie nie są ważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 1 Grudnia 2021 #639901 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 Nikt się ze znajomością AMX nie urodził a każdy musi gdzieś zacząć jeśli tylko ma chęci i chce się nauczyć czegoś nowego Z pomocą na serwerze nie będzie żadnego problemu bo każdy z nas udzieli rad i nauczy podstaw. Musisz tylko słuchać nas a nie robić po swojemu bo to nie będzie dobrą drogą Na Twoją prośbę podanie zamykam a jak wrócisz i dalej będziesz miał chęci nam pomóc to troszkę pograsz i do nas dołączysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 11 Stycznia 2022 #643279 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Tak jak mówiłam.... wróciłeś, nadrobiłeś godziny a że podanie było już praktycznie zaakceptowane to nie pozostaje mi teraz nic innego jak powitać Cię jako nowego Admina. Ale pamiętaj!!!! SŁUCHAJ CO SIĘ MÓWI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 11 Stycznia 2022 #643280 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi