Flyleaf Napisano 16 Listopada 2015 #353866 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Nick: xVol4r, Flyleaf, korzystam z dwóch kont na ten moment. Wiek: 19 lat Doświadczenie (w byciu adminem): Przez pewien czas byłem adminem na COD MOD 45k. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 6/10 Staż w CS-sie: Około 6 miesięcy. Steam / NonSteam: Steam. Dlaczego Ty: Mam doświadczenie i chcę pomóc. W nocy często można spotkać cziterów, a w nocy często gram. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Kilka godzin dziennie. Kontakt: Steam, forum. http://www.gametracker.com/player/xVol4r/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Medusa Napisano 16 Listopada 2015 #353868 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Spełnia wymagania jestem na tak +WIEK +Staż +Kulturę ma +STEAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio92 Napisano 16 Listopada 2015 #353886 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Neutralny. Steam jest,wiek jest. Ale często kultura i zachowanie wiele pozostawia do życzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 16 Listopada 2015 #353893 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Jestem na tak. Staz Kultura Godzinki wiek platforma steam Byl ze mna adminem na 45k, dobrze pelnil ta role Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XeeNooX Napisano 16 Listopada 2015 #353926 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Oczywiście że na tak + miły + kultura + steam + godzinki + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 16 Listopada 2015 #353968 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Jestem na neutral. +wiek +steam +amx +/-brak mikra? +kultura +staż -łamiesz regulaminy -lubisz się kłócić z administracją -Bardzo bym Ciebie prosiła, abyś nie pisał "cele" gdy jest np. 1:33 rozgrywki, abyś wiedział, że admini wiedzą co robić i raz napisanie na u@ zazwyczaj wystarcza Powodzonka ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreatywnyAli Napisano 16 Listopada 2015 #353969 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Nie jestem pewny czy dogadam się z takim botem no ale...może warto spróbować :v Steam Aktywny "Kulturalny" Zgłasza na u@ Nie umie grać Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 16 Listopada 2015 #353970 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Też ogólnie jestem na tak ale mam 1dno pytanie... Dlaczego Wy zmieniacie te nicki co reset, a nawet częściej? Ciebie kojarzę jako xVol4ra - ostatnio byłeś xInvictusem - teraz w podaniu piszesz że jesteś Flyleaf/xVol4r, a na serwerze aktualnie grasz jako OtherWorld... Naruto to samo, jakiś Konstantine :facepalm: Niby Wasze nicki Wasza sprawa ale nie rozumiem po co? EDIT: Dobra już znam odpowiedź - dla questów u różnych klas... Jak byś już dostał admina to zalecałbym grania na 1 nicku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 16 Listopada 2015 #353987 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Na tak, + Aktywny, + Wiek, + Amx, + Wymagania, - Rzeczywiście ten nick to będziesz już musiał sobie ogarnąć na stałe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1.8 V-Tec Napisano 16 Listopada 2015 #354051 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Wszystko wypisane jak najbardziej na Tak ### Sorki ale jednak zmieniam na Nie, nie potrafisz sie zachować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flyleaf Napisano 16 Listopada 2015 Autor #354077 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Korzystam ile mogę z questów szukając odpowiedniej dla mnie klasy, ale tak, jeśli zostanę przyjęty zostaje xVol4r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 17 Listopada 2015 #354399 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Teraz to mnie zdenerwowałeś... Składasz podanie o admina, a nie stosujesz się do regulaminu? Przed chwilą byłem zmuszony dać Ci bana na 30min za skanowanie przed 7sek na eldo... Wcześniej byłem na tak ale teraz to sam nie wiem co o tym myśleć... p.s źle trafiłeś bo akurat stałem na respie CT... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DcM Napisano 17 Listopada 2015 #354425 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Całkiem ogarnięty . Wszystko jest . Nie wiem jak tam z mikrem i wgl. Ale można sie z tobą dogadać , Jetem na : TAK Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3x NAAJ Napisano 17 Listopada 2015 #354440 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Na TAK +Steam +Dośw +Wiek +Aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramBoLubie Napisano 17 Listopada 2015 #354545 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 I teraz ma kolej kolego: +jest Steam +wiek +godziny - kłótnie z administracją - kulturka musi być nie zbytnio ją masz - obrażasz adminów (świadek Flexee) - wdajesz się w nie potrzebne kłótnie z graczami (czasami) - Nie stosowanie się do regulaminu Więc jak na razie zmuszony jestem dać NIE sorki Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flexee Napisano 17 Listopada 2015 #337430 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2015 Wymagania spełniasz wszystko ok, ale nie stostujesz sie do regulaminu nawet po złożeniu podania, zdaża Ci się obrażać graczy jak i adminów, (wdajesz sie w nie potrzebne kłotnie). Także też jestem na NIE przykro mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flyleaf Napisano 18 Listopada 2015 Autor #354725 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Oh, zapomniałem, że pisałem wyzwiska na poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 18 Listopada 2015 #354734 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 Oh, zapomniałem, że pisałem wyzwiska na poważnie. a jaka to różnica, bo nie bardzo rozumiem? Tym samym właściwie się przyznałeś że takie zdarzenia miały miejsce, a sam osobiście widziałem jak kogoś nazywałeś "cwelem" - może to są dla Ciebie żarty ale nie każdy to tak odbierze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flyleaf Napisano 18 Listopada 2015 Autor #354770 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2015 No to spoko, wiem przynajmniej z kim tak moge "żartować" a z kim nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Listopada 2015 #356720 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Mam pewne wątpliwości ale postanowiłam przyjąć się na okres próbny dwóch tygodni Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 22 Listopada 2015 #356721 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi