Woodsman Napisano 1 Grudnia 2021 #639908 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 Wzór podania: Nick na serwerze: rewka Wiek: 20 Znajomość AMXX (0/8): 6 Doświadczenie: Byłem adminem na innych serverach, ale przez prywatne sprawy zostawiłem cs-a i je stracilem Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: niestety, ale nie SID: brak Link do profilu na STEAM :brak Link do profilu na Game Tracker: GameTracker.com : Player Page for rewka Kontakt: e-mail, forum Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Na serverze dosc cieżko o admina, dlatego dużo osób łamie regulamin, osobiście chciałbym usprawnić działania administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p$ilent Napisano 1 Grudnia 2021 #639911 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2021 (edytowane) Jestem na nie -BRAK STEAM -GT w kratkę. Godziny masz ale siedzisz dużo na spect, czasami kilka map. Edytowane 5 Grudnia 2021 przez p$ilent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoRuCzNiK Napisano 2 Grudnia 2021 #639944 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 (edytowane) NIe. -steam -gt - nie widziałem Cię ani razu na serwie Na serwerze jest sporo adminów, tylko nie zawsze są o każdej porze. Wiadomo każdy z nas ma też własne życie. 7 godzin temu, Estarossa napisał: jestem na tak Gt - idzie do przodu często go widzę Steam- też nie mam a dostałem szansę Amx jest ok Wiek ok Nie widzę żadnych przeciwwskazań żeby dać mu szansę ------------------------------------------------------- A patrzyłeś na gt z miesiąca czy tygodnia?? Moim zdaniem jest za wcześnie... @Estarossa Edytowane 3 Grudnia 2021 przez PoRuCzNiK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasztanowy Napisano 2 Grudnia 2021 #639961 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 Na tak +Zgłasza u@ +aktywny (jak wchodzę to jest) + amx (jak zwykle i tak wyjdzie w praniu) - brak steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estarossa Napisano 2 Grudnia 2021 #639972 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2021 jestem na tak Gt - idzie do przodu często go widzę Steam- też nie mam a dostałem szansę Amx jest ok Wiek ok Nie widzę żadnych przeciwwskazań żeby dać mu szansę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Grudnia 2021 #640220 Administrator Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Zapraszam na PW. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Grudnia 2021 #640232 Administrator Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi