Kasztanowy Napisano 9 Grudnia 2021 #640676 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Cześć przychodzę z propozycją jako iz mamy początek grudnia a grudzień to czas świat można by było dodać na serwer trochę klimatu i dodać rs'y świąteczne mapy oraz modele myślę że urozmaiciły by trochę rozgrywkę w grudniu takie drobne zmiany dajcie znać co o tym sądzicie Woodsman dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodsman Napisano 9 Grudnia 2021 #640677 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 (edytowane) Jestem za, gdyż reset ma się odbyć w okolicach 20 grudnia, więc już nie tak daleko od świąt, podczas resetu można byloby zaktualizować właśnie taki swiateczny klimacik Edytowane 9 Grudnia 2021 przez Woodsman Kasztanowy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p$ilent Napisano 10 Grudnia 2021 #640701 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Na tak. Można dodać plugin na śnieg Oraz proponuje dodanie kilku nowych map: de_alexandria de_nuke_1337 cs_alpin tymczasową zmianę de_dust2 na de_dust2_xmas Edytowane 10 Grudnia 2021 przez p$ilent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PoRuCzNiK Napisano 10 Grudnia 2021 #640708 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2021 2 godziny temu, p$ilent napisał: Na tak. Można dodać plugin na śnieg Oraz proponuje dodanie kilku nowych map: de_alexandria de_nuke_1337 cs_alpin tymczasową zmianę de_dust2 na de_dust2_xmas Jestem oczywiście na tak, lecz opcja z pluginem moim zdaniem do kosza... Już teraz czasami serwer dziwnie laguje, a dodając śnieg będą mega lagi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berrserk Napisano 11 Grudnia 2021 #640809 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2021 Na Tak, co do nowych map podanych wyżej na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 12 Grudnia 2021 #640884 Administrator Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 W dniu 10.12.2021 o 14:38, PoRuCzNiK napisał: Jestem oczywiście na tak, lecz opcja z pluginem moim zdaniem do kosza... Już teraz czasami serwer dziwnie laguje, a dodając śnieg będą mega lagi.. Na go modzie hasa bez problemu zobaczymy jak tutaj będzie. Zmiany wszystkiego będą przy resecie czyli w przyszłym tygodniu. PoRuCzNiK i Aitler dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 12 Grudnia 2021 #640885 Administrator Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2021 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi