Estarossa Napisano 25 Grudnia 2021 #641950 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 Vister danie 100% niewidki skrytobójcy to pomyłka i przesada ... Premka premką ale bez przesady, daj widoczność taką jak przed resetem .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p$ilent Napisano 25 Grudnia 2021 #641959 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 +1, w dodatku nie działa na niego widzik... wspomniałem o tym po części w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Stycznia 2022 #643048 Administrator Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2022 Jak w poprzednim temacie klasa była niezmieniana przeze mnie i nie odkryłem co z nią jest nie tak. 2 rzecz naprawiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 8 Stycznia 2022 #643049 Administrator Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi