SoLLuffka Napisano 25 Grudnia 2021 #641967 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2021 (edytowane) Nick na serwerze: SoLLuffka Wiek: 26 Znajomość AMXX (0/8): 8 Doświadczenie: Posiadałem kilka swoich serwerów, pisałem kiedyś pluginy. Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_0:0:522616046 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/id/SOLLUFFCIA/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/SoLLuffka/80.72.40.110:27027/ Kontakt: PW, STEAM Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Gram na serwerze głównie wieczorami i popołudniami, często widzę osoby na wspomagaczach. Chciałbym pomóc w administracji w pilnowaniu porządku na serwerze. Doświadczenie posiadam bardzo duże. Edytowane 25 Grudnia 2021 przez SoLLuffka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p$ilent Napisano 26 Grudnia 2021 #641990 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Na NIE. -gt -widziałem cię 1 raz Godziny nabite na spect: 939 munut i tylko 53 kille w 1 dzien, chyba nie trzeba tu nic dodawać. "Gram na serwerze głównie wieczorami i popołudniami, często widzę osoby na wspomagaczach" Sam gram dosyć często, nie raz wbijam wieczorami lub z rana i cheaterów nie widać, może mam pecha. Po ostatnim odrzuconym podaniu przestałeś grać na serwerze, chyba nie zależy ci na byciu adminem aby "pomóc w administracji w pilnowaniu porządku na serwerze." lecz aby otrzymać vip'a i premkę. @Estarossa @Hastu @Woodsman @Jasiek5566 @Kasztanowy @VisTeR.' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasztanowy Napisano 26 Grudnia 2021 #641993 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Jestem na nie Nie znam cię ponieważ widziałem cie może 2 -3 razy Amx wyjdzie w praniu jak u każdego Gt 1 dzień nabity na spect Często widzisz osoby grające na wspomagaczach ja widzę rzadko wieczorami jak w południe a zawsze można wysłać demko któremuś z adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Grudnia 2021 #641994 Administrator Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Z takim podejściem admina nie będzie. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 26 Grudnia 2021 #641995 Administrator Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2021 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi