pemeq Napisano 3 Stycznia 2022 Donator #642632 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Witajcie drodzy gracze COD 400!W ciągu dalszym z administracją robimy co możemy by odbudować serwer. Kolejną zmianą to będą skiny, aktualne modele są lekko przestarzałe i niektóre można by było zmienić. I to zależy od was jakie modele będą na serwerze (Ps. z racji iż to cod mod lepiej jak by skiny nawiązywało do tego moda)Trzymajcie się i Miłego dnia elo elo 350, Atsui, ''Kierownik'' i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 3 Stycznia 2022 Premium #642643 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 1 godzinę temu, pemeq napisał: W ciągu dalszym z administracją robimy co możemy by odbudować serwer. Hyba Ty Mam skina do ak, jest spoko taki pod coda https://gamebanana.com/mods/223290 nawet spoko jest Reszta do ustalenia, np awpa bo ssie #expnakoniecmapywróćboniemarywalizacjiogłupietop3servera ''Kierownik'' i pemeq dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xd_men_ Napisano 4 Stycznia 2022 #642722 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Proszę mam skina do awp, wydaje mi się ze jest w stylu naszego coda https://www.gamemodd.com/cs/skinsweapons/awp/1444-woot-awp-w-suppressor-remix.html elo elo 350 i pemeq dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 10 Stycznia 2022 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #643199 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Na razie żaden nie przejdzie, czekam na dalsze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born #ZW Napisano 4 Lutego 2022 Administrator Opiekun CS 1.6 COD 400 #644992 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi