urlopowy pemeq Napisano 3 Stycznia 2022 #642632 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Witajcie drodzy gracze COD 400!W ciągu dalszym z administracją robimy co możemy by odbudować serwer. Kolejną zmianą to będą skiny, aktualne modele są lekko przestarzałe i niektóre można by było zmienić. I to zależy od was jakie modele będą na serwerze (Ps. z racji iż to cod mod lepiej jak by skiny nawiązywało do tego moda)Trzymajcie się i Miłego dnia elo elo 350, ''Kierownik'', xd_men_ i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 3 Stycznia 2022 #642643 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 1 godzinę temu, pemeq napisał: W ciągu dalszym z administracją robimy co możemy by odbudować serwer. Hyba Ty Mam skina do ak, jest spoko taki pod coda https://gamebanana.com/mods/223290 nawet spoko jest Reszta do ustalenia, np awpa bo ssie #expnakoniecmapywróćboniemarywalizacjiogłupietop3servera urlopowy pemeq i ''Kierownik'' dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xd_men_ Napisano 4 Stycznia 2022 #642722 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Proszę mam skina do awp, wydaje mi się ze jest w stylu naszego coda https://www.gamemodd.com/cs/skinsweapons/awp/1444-woot-awp-w-suppressor-remix.html urlopowy pemeq i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 10 Stycznia 2022 #643199 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2022 Na razie żaden nie przejdzie, czekam na dalsze propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 4 Lutego 2022 #644992 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 4 Lutego 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi