poy3baka Napisano 3 Stycznia 2022 #642685 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2022 Ip waszego serwera: Retrying 91.224.117.52:27140... You have been banned from this server. Cały czas mi się to wyświetla od mapy a bana nie dostałem, bynajmniej nic nie zrobiłem, by dostać: Kabul chyba, to jest taka mapa gdzie jest wszędzie piach, coś podobnego do dusta. CT ZE SWOJEGO RESPA MOGĄ SKOCZYĆ NA TT RESP. Proszę to nprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Stycznia 2022 #642764 Administrator Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Po nicku widać że ban już minął: http://bansmh.glist.pl/ban_list.php?bid=183 CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Stycznia 2022 #642765 Administrator Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi