Tosia Napisano 12 Stycznia 2022 #643329 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) Wzór podania: Nick na serwerze: Naćpana Wiek: 22 Znajomość AMXX (0/8): 6 Doświadczenie: Na serwerze pełniłam już funkcję admina Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: TAK SID: STEAM_0:0:2686683 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561197965639094/ Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/Naćpana/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Steam, Forum, Messenger Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: Oczywiście, że tak Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Fajnie byłoby wrócić na "stare śmieci", a z racji, że aktualnie mam trochę więcej czasu to chciałabym wrócic do pilnowania porządku na serwerze. Nie zawsze jest na nim admin a niektórzy gracze nie wiedzą co to kultura osobista. Z racji, że byłam już adminką na tym serwerze myślę, że jestem osobą godną zaufania i powierzenia tej funkcji ponownie. Admina straciłam z braku czasu w tamtym okresie. Mam nadzieję, że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone ❤️ EDIT. Co do wypowiedzi DiaBlO131CS:GO MOD "-widziałem cie raz na serwerze i głównie to wchodzilas i stalas na afk ", raz się zdarzyło, że dosłownie 5/10sek stałam na afk bo grzebałam w ustawieniach, a ty od razu kicknąłęś, po czym po chwili sam wyszedles... EDIT 2 Z tego co widzę KD nie ma w wymaganiach do składania podania na forum DiaBlO131CS:GO MOD "-slabe kd na serwerze " Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Tosia kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 12 Stycznia 2022 #643330 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 Hmm... No niewiem jak tu się wypowiedzieć Kochana moja droga Steama posiadasz Wiek masz odpowiedni Byłaś już adminem na tym serverze i raczej problemów z tobą nie było Myślę że przyda nam(mi) się twoja pomoc Chyba jest jednak jedna z nielicznych którzy są ogarnięci nie to co niektórzy admini ( wtym ja) Jestem za twoją kandydatura na ta posadę i mam nadzieję że za szybko nie uciekniesz jak to ostatnio bylo Tosia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 12 Stycznia 2022 #643344 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 A wiec tak Wiek+ Steam+ amx+ Mialas juz tu flagi + Chodz moze cie za bardzo nie znam wydajesz sie mila osoba a co najwazniejsze ogarnieta Jestem jak najbardziej na TAK powodzonka zycze . Tosia i kameleonn dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 12 Stycznia 2022 #643355 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) +Wiek +AMX +GT nie jest złe ++Byłaś już Adminką tutaj +Steam +Konto na forum -Nie widuję Cię na serwerze Nie znamy się, ale chętnie Cię poznam. Gracze wypowiadają się głównie pozytywnie na Twój temat więc jestem gotowa ci zaufać i zaoferować pomoc w razie potrzeby Powodzonka Edytowane 12 Stycznia 2022 przez Paulinkaa_ Tosia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiaBlO131 Napisano 12 Stycznia 2022 #643360 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2022 (edytowane) +wiek +cs steam +miałaś flagi -slabe kd na serwerze -widziałem cie raz na serwerze i głównie to wchodzilas i stalas na afk Edytowane 12 Stycznia 2022 przez DiaBlO131 kameleonn, DamianPL, Adi i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Stycznia 2022 #643585 Administrator Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Zapraszam na PW / STEAM. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Stycznia 2022 #643586 Administrator Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi