Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY skarga na admina er

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick podczas gry:Genialny Chomik

Godzina, data zdarzenia:14:10

Mapa:italy

STEAM_ID / IP:

Uzasadnienie: Grałem w ct miałem 17:0 staty zabilem na respie tt i ustawiłem się w koncie (tam nie mogłem się zrespic po rundzie) mineło może 30s a admin er dał mi kika za "AFK" Po 1 cele mapy są jak zostanie 1 minuta, po 2 nie moja wina że admin er jest słaby i zazdrości poprostu, po 3 jako admin serwera gracz er notorycznie stawia miny na schodach. demko jest do zobaczenia takze mam nadzieje, że wkońcu ogarniecie to.

ps. er poćwicz bo słaby jesteś- Genialnie:)

Po 1 Proszę o dowody co do moich min na schodach.

Akurat twoja osoba jest w kręgu zainteresowania wśród adminów.

po 2 skargi się pisze w innym dziale.

po 3 stanie w miejscu przez 30 sekund jest odbieranie jako afk a jak ci się chce postać w kącie to odejdź od komputera i pewnie coś znajdziesz u siebie w domu.

A co do tego czy jestem słaby czy nie to już nie powinno Cię interesować bo piszesz odwołanie i takie pisanie do mnie na serwerze że leszcz jestem itd możesz pisać do swojego kolegi Genialnego Żółwia bo ja ci nie pozwolę na obrażanie mnie.

Wiem że Cię to zabolało ale są inni gracze którzy czekają na grę a ja nie będę tolerował stania na respie po 30 sekund jako gre :D

20+ lat a zachowujecie się jak bachory na serwerze :D pozdrawiam i nie mam nic więcej do powiedzenia w tym odwołaniu

Podpisuje sie pod tym, co napisal eR.

Nie dziwi mnie interwencja - kick, jesli siedzisz w miejscu i sie nie ruszasz. A Twoje gadanie, ze masz minute na cele to bzdura, bo obserwuje Cie za kazdym razem jak zgine i Ty ruszasz sie dopiero jak jest 0:30 i zazwyczaj nie udaje Ci sie zrealizowac celu mapy. Dlatego nie dziw sie, ze eR, ja czy ktokolwiek inny z adminow ma Cie na oku, bo notorycznie lamiesz regulamin i beda wyciagane konsekwencje z tego. Sam na serwerze nie jestes.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...