DamianPL Napisano 14 Stycznia 2022 #643443 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 (edytowane) Nick na serwerze: DamianPL Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8): 5+ Doświadczenie: Bawiłem się w amxxmodmenu dużo rzeczy poznałem co się zczym je więc moje doświadczenie uważam ze jest dobre Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_1:0:1530370383 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199230602852 Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/DamianPL/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Forum , Steam , FB Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: TAK Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: A więc myślę że dużo się nauczyłem grając na waszym serwerze. Jestem aktywny na serwerze po 2-5h na dzień więc dużo spędzam czasu na owym serwerze. komunikacje z graczami mam dobrą jestem kulturalny nie wyzwam nikogo gdy ktoś potrzebuje pomocy z chęcią jej udzielam. Gram jak widać w gt bardzo długo na waszym serwerze ogólnie gram od 10 roku życia w cs 1.6 zapoznałem się z amxxmodmenu moim zdaniem dobrze bym się sprawował jako admin każdy zasługuje na szanse. -ps k/d powoli nadganiam , godzinki też wciąż rosną Edytowane 14 Stycznia 2022 przez DamianPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 14 Stycznia 2022 #643449 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Weź z tym GT w tym tygodniu ty składasz podanie Jestem na nie tak samo jak byłem nic się nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilyPan Napisano 14 Stycznia 2022 #643462 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2022 Wiek+ Amx+ Steam+ Gt +/- Za duzo sie nie wypowiem nie znam cie nie rozmawialem z toba ni nic. Moim zdaniem adminow na danym serverze jest wystarczająco. Jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Stycznia 2022 #643583 Administrator Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Przestałeś grać na serwerze. Odrzucone. CL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 16 Stycznia 2022 #643584 Administrator Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2022 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi