DamianPL 0 Posted January 14 (edited) Nick na serwerze: DamianPL Wiek: 18 Znajomość AMXX (0/8): 5+ Doświadczenie: Bawiłem się w amxxmodmenu dużo rzeczy poznałem co się zczym je więc moje doświadczenie uważam ze jest dobre Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: Tak SID: STEAM_1:0:1530370383 Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199230602852 Link do profilu na Game Tracker: https://cache.gametracker.com/player/DamianPL/91.224.117.52:27140/ Kontakt: Forum , Steam , FB Czy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: TAK Dlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: A więc myślę że dużo się nauczyłem grając na waszym serwerze. Jestem aktywny na serwerze po 2-5h na dzień więc dużo spędzam czasu na owym serwerze. komunikacje z graczami mam dobrą jestem kulturalny nie wyzwam nikogo gdy ktoś potrzebuje pomocy z chęcią jej udzielam. Gram jak widać w gt bardzo długo na waszym serwerze ogólnie gram od 10 roku życia w cs 1.6 zapoznałem się z amxxmodmenu moim zdaniem dobrze bym się sprawował jako admin każdy zasługuje na szanse. -ps k/d powoli nadganiam , godzinki też wciąż rosną Edited January 14 by DamianPL Share this post Link to post Share on other sites
kameleonn 738 Posted January 14 Weź z tym GT w tym tygodniu ty składasz podanie Jestem na nie tak samo jak byłem nic się nie zmieniło Share this post Link to post Share on other sites
MilyPan 30 Posted January 14 Wiek+ Amx+ Steam+ Gt +/- Za duzo sie nie wypowiem nie znam cie nie rozmawialem z toba ni nic. Moim zdaniem adminow na danym serverze jest wystarczająco. Jestem na NIE. Share this post Link to post Share on other sites
DennyS 426 Posted January 14 po raz trzeci na NIE - nie wiem, naprawdę tak ciężko wziąć do siebie słowa "nie widzimy cię w roli admina na tym serwerze" chyba, że muszę ci napisać z capsem innymi słowami "NIE NADAJESZ SIĘ NA ADMINA" - GT = kabaret nie muszę chyba więcej pisać, bo nie chcę cię do depresji doprowadzić 1 1 DamianPL and kameleonn reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
VisTeR.' 2053 Posted January 16 Przestałeś grać na serwerze. Odrzucone. CL/ Share this post Link to post Share on other sites
VisTeR.' 2053 Posted January 16 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Share this post Link to post Share on other sites