2speed Napisano 14 Listopada 2015 #352959 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 - Wchodzenie raz dziennie na forum; + - Minimum 16 lat. (Nawet 18) - Minimum 7h spędzonych na serwerze w ciągu tygodnia; + - Znajomość regulaminów serwera, forum jak i admina oraz przestrzeganie ich; + - Dawanie dobrego przykładu graczom, szczególnie tym młodszym oraz bycie bezkonfliktowym + - Admin musi być wzorem i świecić przykładem dodatkowo być lubianym na serwerze (Mysle, ze tak)- Minimum 30h przegrane na serwerze; - Obowiązkowo aktywne konto steam; JEST - Posiadanie mikrofonu; MAMWzór podania:Nick: [X]treme [H]oliday [A]dventureWiek: 18 latDoświadczenie (w byciu adminem): Kiedys Adminowalem juz tu, wiec dam rade.Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10Staż w CS-sie: 4-5 latSteam / NonSteam: STEAMDlaczego Ty: Startuje na ADmina tylko i wyłącznie z tegopowodu, ze chcialbym wspomoc serwer Swoją Pomocą, a przy okazji Finansowo. Na serwerze mnostwo Graczy potrafi wyczuc moment, gdy nie ma Osoby władajacą serwerkiem i odpalaja rozne Haxy. A mi zalezy na tym, by tych Osob było coraz mniej, a serwerek lśnił Czystością.Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3-4hKontakt: GG:50052858 Link do GameTracker'a: http://www.gametracker.com/player/%5BX%5Dtreme%20%5BH%5Doliday%20%5BA%5Ddventure/80.72.40.110:27027/ _____________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elo ?? Napisano 14 Listopada 2015 #352967 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 jestem na tak powody? +steam +wiek +kultura na serwerze +amx +staz i to wszystko z mojej strony POWODZENIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 14 Listopada 2015 #352971 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Takich adminow wam potrzeba Jestem na tak. Wiek GT Kulturka Mozna sie z nim posmiac ;d Steam No i byl tu adminem Powodzenia. Pozdrowiam, Naruto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shotrzoore Napisano 14 Listopada 2015 #352983 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 jestem na TAK *Steam *doświadczenie jest *znajomość i lubiany na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasille Napisano 14 Listopada 2015 #353025 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 W dalszym ciągu na nie, miałeś swoją szanse kiedyś, nie popisałeś się, byłeś arogancki wobec innych, nie zważałeś na nic, dlatego też nie widzę Cię w tej roli ponownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cali Napisano 14 Listopada 2015 #353128 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Jestem na Nie jak Jasille napisał miałeś swoją szanse za coś musiałeś stracić tą posade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FinalRing Napisano 14 Listopada 2015 #353132 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Jak na razie na nie nie wiem jakim adminem byłeś bo tu wtedy nie grałem ale zdam się na Jaille. Pokaż nam, że się poprawiłeś i można ci zaufać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2speed Napisano 14 Listopada 2015 Autor #353138 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Wy ludzie jestescie Smieszni dla mnie... Nawet jesli kiedys bylem Arogandzki kiedys to Udowodnijcie mi to.. Ludzie sie zmieniaja wiec, dlaczego by nie dac dla mnie drugiej sznasy. I przypominam, ze nie przez to Stracilem Admina, tylko przez to ze nie bylem Aktywny na serwerze... A ty Jasille dla kazdego dajesz na Nie, nwm co jest tego przyczyna, ale mysle ze tylko Ty chcailbys byc Adminem na tym serwerze... A nie, jedna osoba da na nie to juz potem Cały rzad nzej daje to samo.. Pff Tyle odemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 14 Listopada 2015 #353168 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 znam Cie troche i mam nadzieje ze 2 szansy nie zmarnujesz. Zobaczymy jak bedziesz sie dogadywal z innymi adminami, jak z kultura..okres probny 14 dni potem zobaczymy co dalej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galaxy Napisano 14 Listopada 2015 #353169 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy mamy nadzieję na owocną współpracę. Skontaktuj się z Opiekunem Serwera lub H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361998 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podania o Admina COD 45K LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi