DYCHA xd Napisano 21 Stycznia 2022 #643907 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Wzór podania: Nick na serwerze: XaZzz Wiek: 18 rocznikowo Znajomość AMXX (0/8): 5/8 Doświadczenie: Gram w csa od około 3-4 lat w między czasie miałem flagi w cs.go na only awp. Przypominam sobie wszystko i będzie tylko lepiej. Szybko się uczę.Czy posiadasz grę Counter Strike 1.6 na Steam: TakSID: STEAM_0:1:544567588Link do profilu na STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199049400905/Link do profilu na Game Tracker: https://www.gametracker.com/player/XaZzz/91.224.117.52:27140/Kontakt: Steam, ForumCzy potrafisz czytać ze zrozumieniem?: PotrawięDlaczego właśnie Ciebie mamy wybrać?: Długo gram na serwerze mam wrażenie że mam dobry kontakt z graczami jak i administracją chciałbym pomóc i przy okazji szukam jakiegoś fajnego zajęcia a bycie adminem jest dla mnie spoko opcja bo na serwerze zajęcie zawsze jakieś się znajdzie. Tosia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulinkaa_ Napisano 21 Stycznia 2022 #643909 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2022 Jestem na Tak +Wiek +Amx +GT +Zgłaszasz +Doświadczenie +Steam - Konto na forum +No ładnie to podanie napisałeś, ładnie w nim prawisz Jak będzie potrzeba to pomogę. Powodzenia DYCHA xd i Tosia dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tosia Napisano 23 Stycznia 2022 #644013 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2022 + wiek + amx + steam + gt Jesteś praktycznie codziennie na serwerze, masz dobrą aktywność. Jestem na tak. Paulinkaa_ i DYCHA xd dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleonn Napisano 29 Stycznia 2022 #644555 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2022 mysle ze taka ilosc adminow ktora teraz jest bedzie odpowiednia na ta chwile wiec nie jestem ani na nie ani na tak pozostane neutralny co do tego podania DYCHA xd dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiaBlO131 Napisano 30 Stycznia 2022 #644632 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2022 +steam +wiek +amx -GT (z tego co widzę to wiecej siedzisz na specie niż grasz) Tak jak kameleon napisał moim zdaniem też jest już wystarczająca ilość adminów na serwerze Jestem na nie Paulinkaa_, DYCHA xd i xRyBsoN dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Lutego 2022 #645064 Administrator Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Zapraszam na STEAM/PW. CL/ DYCHA xd dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 5 Lutego 2022 #645065 Administrator Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl DYCHA xd dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi