delete. Napisano 14 Listopada 2015 #352931 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Witam was w ten piękny dzień. Nazywam się Fabian, ale w większości zwracają się do mnie fafa/delete. Mam 18 wiosen i lekki bagaż doświadczeń za sobą. Interesuję się: sztuką uliczną zwaną Graffiti, która podobno jest wandalizmem, tańcem nowoczesnym: popping oraz breakdance; redaktorstem, muzyką oraz kobietą. Aktualnie nie pogrywam na żadnych z waszych serwerów ze względu na problemy techniczne (procesor i karta główna) uległa zniszczeniu fabrycznemu. Teoretycznie rzecz biorąc, redaktorstwo wirtualne traktuje coś w stylu Hobby. Wielokrotnie pracowałem na forach o tematyce: Metin2 (privy), Cs 1.6/GO itp. Wykonywałem taką samą pracę, jaka wykonywana jest do tej pory. Sekcje redakcyjną traktuję na wysokim poziomie; uważam, że redakcja w pewnym stopniu reprezentuje firme/strone, przykładam się do roboty i staram się pokazać nieco innowacyjniejsze oblicze tego działu. Miejmy nadzieję, że będę móbł z czasem zaprezentować się wam z nieco lepszej strony ps. Dzisiaj mija mi 11 miesięcy z kobietą :wub: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 14 Listopada 2015 #352932 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Listopada 2015 #352933 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadioJura Napisano 14 Listopada 2015 #352934 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Witaj, jak coś to zapraszam na ONLY AWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alexa Napisano 14 Listopada 2015 #352942 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Cześć, i życzę Ci kolejnych miesięcy z tą kobietą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 14 Listopada 2015 #352975 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Miło mi Cię poznać również. Jak naprawisz procesor i kartę to zapraszam na wszystkie serwery, szczególnie na ODD2#2. Ode mnie również szczęścia ze swoją Kobietą i miłości do końca życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NumberOne Napisano 14 Listopada 2015 #352986 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heaVeN. Napisano 14 Listopada 2015 #352988 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Siemka, Życzę szczęścia i dużo miłości. Zapraszam również na nasze serwery. (JB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madara. Napisano 14 Listopada 2015 #352990 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Siemantus, szczescia zapraszam na cod mod 400 oraz cs go mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delete. Napisano 15 Listopada 2015 Autor #348252 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2015 Miło mi Cię poznać również. Jak naprawisz procesor i kartę to zapraszam na wszystkie serwery, szczególnie na ODD2#2. Ode mnie również szczęścia ze swoją Kobietą i miłości do końca życia. Cześć, i życzę Ci kolejnych miesięcy z tą kobietą Siemka, Życzę szczęścia i dużo miłości. Zapraszam również na nasze serwery. (JB) Dziękuję na pewno sie powiedzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi