Killer Man Napisano 5 Lutego 2022 #645061 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2022 Witam nie myśleliście o dodaniu skinów z cs go np że można je kupić za coś lub wylosować albo wygrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p$ilent Napisano 6 Lutego 2022 #645089 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Wspomniałem o tym w tym temacie Vister napisał "Nie mam czasu aktualnie na pisanie pluginów na ten serwer. Jak mi się będzie nudzić czyli za około miesiąc to zobaczymy co z tym zrobię. " Wydaje mi się że trochę poczekamy, o ile się doczekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Man Napisano 6 Lutego 2022 Autor #645090 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Fajnie by było jak byśmy się doczekali hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 6 Lutego 2022 #645136 Administrator Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 21 godzin temu, Killer Man napisał: Witam nie myśleliście o dodaniu skinów z cs go np że można je kupić za coś lub wylosować albo wygrać Do tego są potrzebne dwie rzeczy silnik CS:GO MODa który mam + silnik CODa którego nie mam. Dodatkowo silniki mają inny zapis rzeczy a samo ładowanie się CODa zajmuje tyle co rozgrzewka więc nie wiem czy serwer by uciągnął dodanie tego. 6 godzin temu, p$ilent napisał: Wydaje mi się że trochę poczekamy, o ile się doczekamy. Jak masz osobę która zna się lepiej ode mnie i ma czas na zajmowanie się serwerem to proszę bardzo mogę oddać rangę. W tym temacie to tyle. CL/ pemeq #URLOP i PoRuCzNiK dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 6 Lutego 2022 #645137 Administrator Udostępnij Napisano 6 Lutego 2022 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi